Far løfter sønn

Vakuudettomat lainat - Hae lainaa ilman vakuuksia

Vakuudeton laina auttaa elämän pienissä ja suurissa hankinnoissa, mutta tuo turvaa myös yllättäviin menoihin, kuten vesivahingon korjaamiseen tai muihin äkillisiin korjaustarpeisiin. Nordean vakuudettomat lainat ovat kulutusluottoja, ja vakuudeton laina myönnetään Joustoluoton tai korttiluoton muodossa.

Lainaa ilman vakuuksia

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina ilman vakuuksia. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia joko isompaa kertaluontoista hankintaa tai muita pienempiä menoja varten. Vakuudetonta lainaa on helppoa hakea suoraan verkossa, ja voit räätälöidä sen juuri sinun tarpeisiin ja talouteen sopivaksi. Vakuudeton laina sopiikin monipuolisten ominaisuuksien takia mainiosti sekä arkeen että juhlaan.

Laina ilman vakuuksia myönnetään joko;

 1. Joustoluottona tai
 2. korttiluottona, joka tuo pysyvämpää joustoa rahankäyttöön.

Tutustu Nordean tarjoamiin vaihtoehtoihin alla.

Joustoluotto - vakuudeton laina pankista

 • Vakuudetonta Joustoluottoa voit saada 2 000 - 50 000 euroa, ilman erillistä avausmaksua.
 • Joustoluotto maksetaan tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen (ma-su klo 7-22.30).
 • Voit hakea vakuudetonta lainaa suoraan verkosta. Hakemuksen voit tehdä Nordean pankkitunnuksilla. Mikäli et ole vielä Nordean asiakas, voit tehdä luottohakemuksen myös muiden pankkien pankkitunnuksilla. 
 • Maksuohjelma on joustava, ja maksuaika voidaan sopia maksuvalmiutesi mukaan.
 • Mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.

Tutustu Joustoluottoon tarkemmin.

Korttiluotolla joustoa elämän hankintoihin

 • Vakuudetonta luottoa saat kätevästi myös korttiluoton avulla. Maksaessasi Nordean luottokortilla, saat ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Nordea Mastercard -luottokorttien avulla teet ostoksia helposti ja turvallisesti niin verkossa kuin miljoonissa myyntipisteissä ympäri maailmaa.
 • Hae korttia sinulle sopivalla luottorajalla.
 • Lisää ominaisuuksia korttiisi tarpeidesi mukaan.
 • Hallinnoi korttia ja korttiluottoa kätevästi Nordean verkkopankissa.
 • Nauti vakuutusturvasta, joka sisältyy useampaan korttiin.

Tutustu Nordean luottokortteihin.

Vakuudeton Joustoluotto

Vakuudetonta kulutusluottoa voit saada 2 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Joustoluotto on kertaluotto, jota voit tarvittaessa korottaa.

Lue lisää Joustoluotosta

Korttiluotto

Vakuudetonta luottoa saat helposti myös luottokortin avulla. Nordean tarjoamat luottokortit ovat kansainvälisesti hyväksyttyjä, ja niiden avulla saat vaivattomasti lisäjoustoa rahankäyttöösi.

Tutustu korttivalikoimaan

Vakuudellinen kulutusluotto

Vakuudellinen kulutusluotto on joustava ja edullinen ratkaisu silloin, kun suunnittelet hankkivasi esimerkiksi autoa, venettä, asuntovaunua tai jotakin muuta suurempaa kertahankintaa, ja käytössäsi on vakuuksia.

Lue lisää Vakuudellisesta kulutusluotosta