Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Vakuudettomat lainat

Uusi auto haaveissa tai putkiremppa tulossa? Nordean vakuudettomat lainat rahoittavat elämän pieniä ja suuria menoja.

Lainaa ilman vakuuksia

Elämänlaatuun, harrastuksiin sekä lomamatkoihin panostetaan yhä enemmän. Kulutusluotolla voi kuitenkin saada apua myös elämän yllättäviin menoihin, kuten vesivahinkoon tai muuhun äkilliseen rahantarpeeseen.

Vakuudettomat lainat ovat kulutusluottoja, kuten Joustoluotto tai luottokortti. Nimensä mukaisesti lainaa saa ilman vakuuksia esimerkiksi isompaa kertaluontoista ostosta tai pienempiä menoja varten.

Joustoluotto on kätevä ratkaisu kun olet toteuttamassa suunnitelmiasi ja tarvitset kulutusluoton helposti. Luottoa voit saada 2 000 eurosta 50 000 euroon saakka. Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voi tarvittaessa korottaa. 

  • Voit hakea lainaa suoraan verkosta Nordean ja myös muiden pankkien pankkitunnuksilla. Rahat maksetaan omalle tilillesi lainan myöntämisen jälkeen (ma-su klo 7-22.30).
  • Luotto voidaan myöntää yhdelle tai yhteisesti kahdelle 18 vuotta täyttäneelle hakijalle.
  • Maksuohjelma on joustava ja maksuaika voidaan sopia maksuvalmiutesi mukaan.
  • Takaisinmaksu tapahtuu turvallisesti kuukausittain tasaerissä.
  • Mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.

Luottoa kortilla

Voit hakea luottokorttia sinulle sopivalla luottorajalla ja ominaisuuksilla. Luottokortti on usein helpoin tai joskus jopa ainoa tapa maksaa ulkomaanmatka, vuokra-auto tai ostokset verkkokaupassa. Luottokortilla laina on valmiiksi myönnetty luottosumma, joka on käytettävissä heti ja jota voit käyttää omaan tahtiisi eri käyttötarkoituksiin.

Tutustu Nordean maksu- ja luottokortteihin.

Joustoluotto

Luottoa voit saada 2 000 eurosta 50 000 euroon saakka. Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto, jota voi tarvittaessa korottaa.

Lue lisää Joustoluotosta

Onko ok ottaa Joustoluotto?

Joustoluotto on kelpo ratkaisu, kun maksukykysi on vakaa. Katso tästä, milloin on ok lainata ja milloin sitä kannattaisi välttää.

Lue lisää

Vakuudellinen kulutusluotto

Vakuudellinen kulutusluotto on joustava ja edullinen ratkaisu silloin, kun suunnittelet hankkivasi esimerkiksi autoa, venettä, asuntovaunua tai jotakin muuta suurempaa kertahankintaa.

Lue lisää Vakuudellisesta kulutusluotosta