Palvelut

Automaatilla  voit tallettaa hyväkuntoisia euroseteleitä ja -kolikoita ja rahat hyvitetään heti tilille. Säästöpossu kannattaa avata jo kotona ja poistaa rahojen seasta ylimääräiset esineet. Tämä takaa automaatin moitteettoman toiminnan. 

Tallettaminen onnistuu kun käytössäsi on Nordea Suomen Visa Debit-, Visa Electron- tai MasterCard/Visa- yhdistelmäkortti, jossa on debit-ominaisuus. Yritysasiakkailla käteistalletus on mahdollinen Business Visa debit -kortilla.

Voit

  • tallettaa kaikkia virallisia euroseteleitä ja -kolikoita: setelit 5 - 500 euroa ja kolikot 1 sentti - 2 euroa
  • nostaa 20 ja 50 euron seteleitä pankki- ja korttiluottotililtä
  • kysellä saldoa ja tilitapahtumia. Saldo- ja tapahtumakyselyt eivät kuitenkaan ole mahdollisia Visa-tililtä

Palvelut ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Talletusrajat

Pankilla on lakiin perustuva velvollisuus tunnistaa ja tuntea asiakkaansa. Lisäksi pankin velvollisuus on ehkäistä rahanpesua ja harmaaseen talouteen liittyvää toimintaa.

Näiden velvollisuuksien johdosta pankki on asettanut käteistalletuksille talletusrajan, joka on henkilöasiakkaille 3 000 euroa/kalenterikuukausi ja yritysasiakkaille 5 000 euroa/kalenterikuukausi.

Tositteesta näet aina kuinka paljon voit vielä kuluvan kuukauden aikana tallettaa tilillesi: "Talletusrajasi automaatilla on 3 000 €/kk. Voit tallettaa automaatilla tämän kuukauden aikana vielä xxxx,xx €".

Mikäli sinulla on tarve tallettaa automaatilla enemmän kuin talletusrajasi verran, ota yhteyttä tilikonttoriisi.

Väärennösepäily

Talletusautomaatti tutkii vastaanottamiensa setelien aitouden Euroopan keskuspankin määräysten mukaisesti.

Jos aito seteli on kulunut eikä siinä enää välttämättä ole kaikki aitoustekijät kunnossa tai jos seteli on väärennös, automaatti taltio tällaisen setelin eikä hyvitä sen arvoa asiakkaan tilille. Asiakas saa tiedon asiasta automaatin näytölle ja kuitille

Jos seteli osoittautuu tutkinnassa kuluneeksi aidoksi seteliksi, sen arvo hyvitetään asiakkaan tilille noin viikon kuluessa.

Jos seteli osoittautuu väärennökseksi, se toimitetaan poliisille eikä sen arvoa hyvitetä asiakkaan tilille. Tällöin asiakkaan on mahdollista kysyä asiaa poliisilta noin kolmen viikon kuluttua talletuspäivästä.

Hinnasto

TalletusOtto
ErittelyHinta
Henkilöasiakkaan käteistalletus3 maksutonta talletusta/kk, seuraavat talletukset 2,50 €/kpl ja 0,70 % talletuksen arvosta
Yritysasiakkaan käteistalletus2,50 € / talletus + 0,75% talletuksen euroarvosta
Tapahtumat TalletusOtto - automaatilla
ErittelyHinta
1-4 käteisnostoa/kalenterikuukausi0,00 €
5. tai useampi käteisnosto/kalenterikuukausi, €/käteisnosto1,00 €
Erillinen saldokysely0,80 €
Tilin tapahtumakysely automaatilla/kpl1,50 €