Kysy Novalta Avautuu uuteen ikkunaan

OttoPlus-automaatti

Automatia Pankkiautomaatit Oy on tuonut vuoden 2016 aikana Suomeen uudenlaisia käteisautomaatteja, joissa tuttujen Otto. - automaattien palveluiden lisäksi toimii myös setelien talletuspalvelu. Uudenlainen automaatti muistuttaa myös ulkoisesti tavallisia Otto-automaatteja, paitsi että sen valomainoksissa näkyy uusi tunnus OttoPlus.

OttoPlus on automaatti, joka mahdollistaa seteleiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille. OttoPlus-automaatti tarjoaa sinulle myös kaikki Ottopisteiltä tutut palvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä Otto & lahjoitus ja Liittymän lataus. Palvelut ovat käytössäsi 24/7-periaatteella.

OttoPlus-automaateissa ei ole laitteistoa kolikkojen käsittelyyn, joten ne ovat mitoiltaan pienempiä kuin Automatian tähän asti asentamat TalletusOtto-automaatit. 

Tallentaminen onnistuu kun käytössäsi on Nordea Suomen Visa Debit-, Visa Electron- tai MasterCard/Visa-yhdistelmäkortti, jossa on debit-ominaisuus.Yritysasiakkaille talletus on mahdollinen Business Visa debit –kortilla sekä Yritysten Talletuskortilla.

Voit:

  • tallettaa kaikkia virallisia euroseteleitä.
  • tallettaa kertatalletuksena 100 seteliä tai 5 000 €.
  • syöttää Automaattiin vain siistejä ja ehjiä seteleitä. Näin varmistat ongelmattoman toiminnon.

Talletusrajat

Pankilla on lakiin perustuva velvollisuus tunnistaa ja tuntea asiakkaansa. Lisäksi pankin velvollisuus on ehkäistä rahanpesua ja harmaaseen talouteen liittyvää toimintaa. 

Näiden velvollisuuksien johdosta pankki on asettanut talletuksille talletusrajan, joka on henkilö- ja yritysasiakkaille 5.000 euroa / kalenterikuukausi. 

Tositteesta näet aina kuinka paljon voit vielä kuluvan kuukauden aikana tallettaa tililleen: "Talletusrajasi automaatilla on 5000 €/kk. Voit tallettaa automaatilla tämän kuukauden aikana vielä xxxx,xx €". 

Mikäli yrityksesi tarve tallettaa automaatilla on suurempi kuin 5.000 euroa kuukaudessa, ota yhteyttä tilikonttoriisi.

Väärennösepäily

OttoPlus.-automaatti tutkii vastaanottamiensa setelien aitouden Euroopan keskuspankin määräysten mukaisesti. 

Jos aito seteli on kulunut eikä siinä enää välttämättä ole kaikki aitoustekijät kunnossa tai jos seteli on väärennös, automaatti taltio tällaisen setelin eikä hyvitä sen arvoa asiakkaan tilille. Asiakas saa tiedon asiasta automaatin näytölle ja kuitille

Jos seteli osoittautuu tutkinnassa kuluneeksi aidoksi seteliksi, sen arvo hyvitetään asiakkaan tilille noin viikon kuluessa. 

Jos seteli osoittautuu väärennökseksi, se toimitetaan poliisille eikä sen arvoa hyvitetä asiakkaan tilille. Tällöin asiakkaan on mahdollista kysyä asiaa poliisilta noin kolmen viikon kuluttua talletuspäivästä.

Hinnat

OttoPlus-automaatti
ErittelyHinta
Henkilöasiakkaan talletus0,00
Yritysasiakkaan talletus2,50 € / talletus + 0,75% talletuksen euroarvosta
Tapahtumat OttoPlus-automaatilla
ErittelyHinta
1-4 nostoa /kalenterikuukausi0,00 €
5 tai useampi nosto /kalenterikuukausi, €/ nosto0,40 €
Erillinen saldokysely0,40 €
Tapahtumakysely1,00 €