Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Opiskelijan Maapallokerho - liity ja voita upeita palkintoja!

Opiskelijan Maapallokerho on korkeakouluopiskelijoille suunnattu klubi. Jäsenenä saat opiskelijalle suunnattua sisältöä talouteen, vastuullisuuteen ja mobiilipalveluihin liittyen. Liity mukaan!

Liity ja voita mahtavia palkintoja vaihtuvissa arvonnoissa

Liittymällä Opiskelijan Maapallokerhoon saat ajankohtaista tietoa opiskelijan talouteen liittyen ja pääset osallistumaan vaihtuviin arvontoihin. Seuraavaksi arvomme Opiskelijan Maapallokerhoon liittyneiden kesken Applen Airpods langattomat kuulokkeet (arvo n. 200 €).

Arvonta järjestetään 9.8 – 13.9.2019 välisenä aikana, jolloin joka toinen perjantai arvotaan yhdet Applen Airpodit (palkinnon arvo: n. 200 €/kpl). Arvontoja järjestetään yhteensä kolme.

Heinäkuussa 2019 arvoimme viikoittain Opiskelijan Maapallokerhoon liittyneiden kesken Flow Festival lippupaketteja (arvo 430 €).

Opiskelijan Maapallokerhon jäsenenä saat uutiskirjeen muodossa sähköpostiisi opiskelijoille suunnattua ja opiskelijoiden toivomaa sisältöä opiskelijan talouteen liittyen.

Uutiskirjeet sisältävät muun muassa tietoa, vinkkejä ja muiden opiskelijoiden kokemuksia opintolainaan, luottokorttiin, mobiilimaksamiseen ja muihin mobiilipalveluihin sekä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen. Kerromme lisäksi opiskelijalle suunnatuista palveluista ja eduista, joista voit hyötyä arjessasi. Teemat kytkeytyvät opiskelijan elämään ja vastuullisuusnäkökulmaan ja opiskelijat ovat myös itse mukana tuottamassa sisältöä. Järjestämme myös erilaisia kilpailuja ja arvontoja sekä tilaisuuksia, jotka on suunnattu kerhon jäsenille. 

Tälle sivulle kerätään myös sisältöä ja sneak peakeja Opiskelijan Maapallokerhon jäsenille suunnattuun sisältöön. Liitythän mukaan, niin Nordea on kumppanisi opiskelujesi ajan!

Edut opiskelija-asiakkaalle

Nordea on kumppanisi koko opintojesi ajan. Maksuttomien pankkipalveluiden, opintolainan sekä uusimpien mobiilimaksamisen palveuiden lisäksi tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden hakea Nordea Gold -luottokorttia.

Tutustu opiskelijan etuihin

Nordea Gold -kortti opiskelijalle

Korkeakouluopiskelijana voit saada Nordea Gold -luottokortin heti opiskelupaikan saatuasi. Ja kun maksat Nordea Goldilla matkasi, saat lisäksi matkavakuutuksen.

Lue lisää Nordea Gold -luottokortista

Opintolainalla joustoa opiskelijabudjettiin

Opintolainalla rahoitat turvallisesti ja edullisesti opiskelijan arjen menoja. Ja kun valmistut määräajassa, Kela maksaa osan opintolainastasi opintolaina-hyvityksenä.

Lue lisää opintolainasta