Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Opiskelijan Maapallokerho - liity ja voita upeita palkintoja!

Opiskelijan Maapallokerho on korkeakouluopiskelijoille suunnattu klubi. Jäsenenä saat opiskelijalle suunnattua sisältöä talouteen, vastuullisuuteen ja mobiilipalveluihin liittyen. Liity mukaan!

Liity ja voita mahtavia palkintoja vaihtuvissa arvonnoissa

Liittymällä Opiskelijan Maapallokerhoon saat ajankohtaista tietoa opiskelijan talouteen liittyen ja pääset osallistumaan vaihtuviin arvontoihin.

Opiskelijan Maapallokerhon jäsenenä saat uutiskirjeen muodossa sähköpostiisi opiskelijoille suunnattua ja opiskelijoiden toivomaa sisältöä opiskelijan talouteen liittyen.

Uutiskirjeet sisältävät muun muassa tietoa, vinkkejä ja muiden opiskelijoiden kokemuksia opintolainaan, luottokorttiin, mobiilimaksamiseen ja muihin mobiilipalveluihin sekä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen. Kerromme lisäksi opiskelijalle suunnatuista palveluista ja eduista, joista voit hyötyä arjessasi. Teemat kytkeytyvät opiskelijan elämään ja vastuullisuusnäkökulmaan ja opiskelijat ovat myös itse mukana tuottamassa sisältöä. Järjestämme myös erilaisia kilpailuja ja arvontoja sekä tilaisuuksia, jotka on suunnattu kerhon jäsenille. 

Tälle sivulle kerätään myös sisältöä ja sneak peakeja Opiskelijan Maapallokerhon jäsenille suunnattuun sisältöön. Liitythän mukaan, niin Nordea on kumppanisi opiskelujesi ajan!

Lue edelliset Opiskelijan Maapallokerhon uutiskirjeet