Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Opiskelijan Maapallokerho - liity ja voita upeita palkintoja!

Opiskelijan Maapallokerho on korkeakouluopiskelijoille suunnattu klubi. Jäsenenä saat opiskelijalle suunnattua sisältöä talouteen, vastuullisuuteen ja mobiilipalveluihin liittyen. Liity mukaan!

Liity ja voita mahtavia palkintoja vaihtuvissa arvonnoissa

Liittymällä Opiskelijan Maapallokerhoon saat ajankohtaista tietoa opiskelijan pankki- ja talousasioista ja samalla pääset osallistumaan vaihtuviin arvontoihin.

Opiskelijan Maapallokerhon jäsenenä saat uutiskirjeen sähköpostiisi noin kaksi kertaa kuukaudessa. Kuukauden viimeisenä maanantaina arvomme vaihtuvia palkintoja. Tammi- ja helmikuussa 2020 arvomme n. 200 euron arvoiset Applen AirPods langattomat kuulokkeet.

Uutiskirje sisältää mm. muiden opiskelijoiden kokemuksia opintolainasta, luottokortin käytöstä ja mobiiliasioinnista – unohtamatta säästämisen aloittamista ja sijoittamista. Kerromme myös nimenomaan opiskelijoiden arkeen sopivista palveluista sekä eduista.

Kirjeen aiheet kytkeytyvät opiskelijan elämään. Järjestämme myös kilpailuja ja arvontoja sekä tilaisuuksia, joihin pääset kerhon jäsenenä. 

Tutustu aikaisemmin julkaistuun uutiskirjeeseenAvautuu uuteen ikkunaan

Liityt mukaan, ja Nordea on kumppanisi opiskelujesi ajan!

Lue edelliset Opiskelijan Maapallokerhon uutiskirjeet