Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea X Helsinki Pride – päivitä kortillesi sateenkaarikuosi

Helsinki Pride -viikkoa juhlitaan juhannuksen jälkeisellä viikolla 24.6.-30.6.2019. Nordea on ensimmäinen pankkikonserni Suomessa, joka toimii Helsinki Pride -tapahtuman virallisena kumppanina. Kesäkuun aikana voit myös maksutta päivittää Nordean kortillesi sateenkaarikuosin. Kuvakortin päivittäminen onnistuu verkkopankissa tietokoneella.

Nordea haluaa olla vahvasti mukana luomassa entistä monimuotoisempaa, yhdenvertaisempaa ja sallivampaa yhteiskuntaa ja työelämää, jossa jokainen saa ja voi olla oma itsensä.

Tuemme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta, oli kyse sitten omista työtovereistamme tai asiakkaistamme. Yhdenvertaisuus kuuluu aidosti tapaamme toimia ja se on arvojemme ydintä.

Eri vähemmistöjen asema Suomessa on viime aikoina noussut yhä enemmän julkiseen keskusteluun. Myös Nordean henkilöstön mielestä on tarvetta yhteiskunnassa käytävälle rakentavalle keskustelulle. Siksi työntekijät ovat perustaneet erilaisia vapaaehtoisvoimin toimivia työryhmiä, jotka pyrkivät edistämään yhdenvertaisuutta ja monimuotoista työympäristöä sekä tuovat esille erilaisten vähemmistöjen näkökulmaa. 

Yksi ryhmistä järjestää henkilöstölle Prideen ja monimuotoisuuteen liittyviä aktiviteetteja, jotka huipentuvat Pride-viikkoon kesäkuussa.

Lue lisää ja tutustu Helsinki Pride-yhteisön toimintaanAvautuu uuteen ikkunaan sekä Helsinki Pride -viikon tapahtumiinAvautuu uuteen ikkunaan.

Päivitä korttiisi sateenkaarikuosi Priden kunniaksi

Kesäkuun aikana voit maksutta päivittää korttisi sateenkaari- tai muuhun vapaavalinaiseen kuosiin. Kampanja-aika on 1. - 30.6.2019. Korttitilauksen teet helposti verkkopankissa, kun sinulla on Nordean pankkitunnukset. 

Kuvan voit tilata Nordea Credit-, Nordea Gold-, Nordea Electron- ja Nordea Debit -korteille. Kuvaa ei voi tilata Finnair Plus Mastercard-, Stockmann MasterCard- , TUOHI Mastercard- eikä Nordea Electron K-Plussa-ominaisuudella -kortteihin.