Nordea X Helsinki Pride

Nordea haluaa olla vahvasti mukana luomassa entistä monimuotoisempaa, yhdenvertaisempaa ja sallivampaa yhteiskuntaa ja työelämää.

Tuemme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta, oli kyse sitten omista työtovereistamme tai asiakkaistamme. Yhdenvertaisuus kuuluu aidosti tapaamme toimia ja se on arvojemme ydintä.

Eri vähemmistöjen asema Suomessa on viime aikoina noussut yhä enemmän julkiseen keskusteluun. Myös Nordean henkilöstön mielestä on tarvetta yhteiskunnassa käytävälle rakentavalle keskustelulle. Siksi työntekijät ovat perustaneet erilaisia vapaaehtoisvoimin toimivia työryhmiä, jotka pyrkivät edistämään yhdenvertaisuutta ja monimuotoista työympäristöä sekä tuovat esille erilaisten vähemmistöjen näkökulmaa. Yksi ryhmistä järjestää henkilöstölle Prideen ja monimuotoisuuteen liittyviä aktiviteetteja, jotka huipentuvat Pride-viikkoon.

Monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta vaalitaan ja juhlitaan Nordeassa monin tavoin myös tänä vuonna. Työntekijöillämme on mahdollisuus kuulla ja keskustella aiheista useiden webinaarien avulla. Mukana on puhujia ylimmästä johdosta ja Nordean ulkopuolelta. 

Lue lisää ja tutustu Helsinki Pride -yhteisön toimintaan.Avautuu uuteen ikkunaan

Päivitä korttiisi sateenkaarikuosi 

Voit päivittää Nordean maksukorttisi sateenkaaren väreihin vanhassa verkkopankissa, kun sinulla on Nordean pankkitunnukset.

Kuvan voi tilata Nordea Credit-, Nordea Gold-, Nordea Electron- ja Nordea Debit -korteille. Kuvaa ei voi tilata Finnair Plus Mastercard-, Stockmann MasterCard- , eikä TUOHI Mastercard -kortteihin.