Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea X Helsinki Pride – päivitä kortillesi sateenkaarikuosi

Nordea haluaa olla vahvasti mukana luomassa entistä monimuotoisempaa, yhdenvertaisempaa ja sallivampaa yhteiskuntaa ja työelämää. Nordean asiakkaat voivat maksutta päivittää maksukorttiinsa sateenkaarikuosin tai muun vapaavalintaisen kuvan 10.8.-13.9.2020. Kuvakortin päivittäminen onnistuu vanhassa verkkopankissa tietokoneella.

Tuemme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta, oli kyse sitten omista työtovereistamme tai asiakkaistamme. Yhdenvertaisuus kuuluu aidosti tapaamme toimia ja se on arvojemme ydintä.

Eri vähemmistöjen asema Suomessa on viime aikoina noussut yhä enemmän julkiseen keskusteluun. Myös Nordean henkilöstön mielestä on tarvetta yhteiskunnassa käytävälle rakentavalle keskustelulle. Siksi työntekijät ovat perustaneet erilaisia vapaaehtoisvoimin toimivia työryhmiä, jotka pyrkivät edistämään yhdenvertaisuutta ja monimuotoista työympäristöä sekä tuovat esille erilaisten vähemmistöjen näkökulmaa. 

Yksi ryhmistä järjestää henkilöstölle Prideen ja monimuotoisuuteen liittyviä aktiviteetteja, jotka huipentuvat Pride-viikkoon syyskuussa.

Lue lisää ja tutustu Helsinki Pride -yhteisön toimintaan.Avautuu uuteen ikkunaan

Päivitä korttiisi sateenkaarikuosi Priden kunniaksi

Nordean maksukorttien kuosipäivitys tarjotaan maksutta kaikille asiakkaille 10.8.-13.9.2020. Korttitilauksen teet helposti vanhassa verkkopankissa, kun sinulla on Nordean pankkitunnukset.

Kuvan voi tilata Nordea Credit-, Nordea Gold-, Nordea Electron- ja Nordea Debit -korteille. Kuvaa ei voi tilata Finnair Plus Mastercard-, Stockmann MasterCard- , eikä TUOHI Mastercard -kortteihin.