Verkkopankkisi uudistuu

Kirjauduthan jatkossa uuteen verkkopankkiin. Se onnistuu Nordea ID -sovelluksella tai tunnuslukulaitteella. Vanhaan verkkopankkiin voit kirjautua muutoksesta lähtien vain tunnuslukukortilla tai salasanalla, kunnes vanha verkkopankki poistuu kokonaan käytöstä.

Tervetuloa uuteen verkkopankkiin!

Ensimmäinen Solo-verkkopankki avattiin jo vuonna 1989 ja se oli kansainväliselläkin mittapuulla edelläkävijä. 

Nyt meidän on aika päästää vanha verkkopankki viettämään ansaittuja eläkepäiviään ja luovuttaa kapula uudelle verkkopankille.

Mitä tapahtuu?

Nordea ID -sovelluksella ja tunnuslukulaitteella kirjaudutaan uuteen verkkopankkiin. Vanhaan verkkopankkiin voit kirjautua muutoksesta lähtien vain tunnuslukukortilla tai salasanalla, kunnes se suljetaan kokonaan.

Miten tämä vaikuttaa minun asiointiini?

Ota uusi verkkopankki viimeistään nyt käyttöösi. Kirjaudut uuteen verkkopankkiin Nordea ID -sovelluksella tai tunnuslukulaitteella. 

Mistä saan tukea?

Olemme koonneet tälle sivulle erilaisia tukimateriaaleja, jotta uuden verkkopankin käyttöönotto onnistuu sujuvasti. 

Parhaiten sinua verkkopankin käytössä neuvoon Nova Chatbot. Löydät sen verkkopankkiin kirjautuneena kohdasta Tuki -> aloita chat verkkopankkiin kirjautuneena.

Käyttöönotto

Tarvitset käyttäjätunnuksen sekä Nordea ID -sovelluksen tai tunnuslukulaitteen

Verkkopankki toimii netissä ja sinne pääset nordea.fi/verkkopankki-osoitteesta. Uuteen verkkopankkiin kirjaudut entistäkin turvallisemmin. 

Tarvitset vain internet-yhteyden, Nordean käyttäjätunnuksen ja joko älypuhelimessa toimivan Nordea ID -sovelluksen tai pienikokoisen tunnuslukulaitteen. Ne kumpikin täyttävät viimeisimmät turvallisuusvaatimukset. 

Käyttäessäsi Nordea ID -sovellusta riittää, että muistat PIN-koodisi. Sovellus laskee taustalla kertakäyttöisiä tunnuslukuja ja välittää ne suojatusti pankille. Tunnuslukulaite puolestaan on kevyt, pienikokoinen ja kulkee kätevästi mukana esimerkiksi lompakon korttitaskussa. Myös sen käyttö on suojattu PIN-koodilla. 

Katso ohjeet, kuinka otat käyttöön palveluihin kirjautumiseen tarvittavat käyttäjätunnuksen ja Nordea ID -sovelluksen tai tunnuslukulaitteen. 

Nordea ID -sovelluksen käyttöönotto

Tunnuslukulaitteeen käyttöönotto

Vinkit verkkopankin käyttöön