Verkkopankkisi uudistuu

Kirjauduthan jatkossa uuteen verkkopankkiin. Se onnistuu Nordea ID -sovelluksella tai tunnuslukulaitteella. Vanhaan verkkopankkiin voit kirjautua vain tunnuslukukortilla, kunnes vanha verkkopankki poistuu kokonaan käytöstä.

Tervetuloa uuteen verkkopankkiin!

Ensimmäinen Solo-verkkopankki avattiin jo vuonna 1989 ja se oli kansainväliselläkin mittapuulla edelläkävijä. 

Nyt meidän on aika päästää vanha verkkopankki viettämään ansaittuja eläkepäiviään ja luovuttaa kapula uudelle verkkopankille.

Mitä tapahtuu?

Nordea ID -sovelluksella ja tunnuslukulaitteella kirjaudutaan uuteen verkkopankkiin. Vanhaan verkkopankkiin voit kirjautua vain tunnuslukukortilla, kunnes se suljetaan kokonaan.

Miten saan Nordea ID -sovelluksen käyttöön?

Lataa puhelimen tai tabletin sovelluskaupasta (App Store tai Play kauppa) Nordea ID.

Tilaa aktivointikoodit Nordea ID -sovelluksesta:

  1. Avaa Nordea ID -sovellus ja aloita aktivointikoodien tilaaminen nimeämällä profiilisi.
  2. Valitse maa, kieli ja asiakastyyppi.
  3. Valitse tunnistautumistavaksi ’Aktivointikoodi’ ja ’Haluan tilata aktivointikoodin ja väliaikaisen PIN-koodin’.
  4. Syötä sovellukseen Nordean käyttäjätunnuksesi sekä puhelinnumerosi ja napauta ’Tilaa koodit’.

Jos et saa tunnuksia tilattua suoraan sovelluksen kautta, soitathan Asiakaspalveluun 0200 3000 (pvm/mpm).

Miten tämä vaikuttaa minun asiointiini?

Ota uusi verkkopankki viimeistään nyt käyttöösi. Kirjaudut uuteen verkkopankkiin Nordea ID -sovelluksella tai tunnuslukulaitteella. 

Mistä saan tukea?

Olemme koonneet tälle sivulle erilaisia tukimateriaaleja, jotta uuden verkkopankin käyttöönotto onnistuu sujuvasti. 

Parhaiten sinua verkkopankin käytössä neuvoon Nova Chatbot. Löydät sen verkkopankkiin kirjautuneena kohdasta Tuki -> aloita chat verkkopankkiin kirjautuneena.

Katso myös Opas verkkopankin käytön aloittamiseen (pdf, 1 MB)Avautuu uuteen ikkunaan

Uusi verkkopankki on täällä

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Olemme tehneet verkkopankkiin päivityksiä, joilla haluamme parantaa käyttäjäkokemustasi. Kirjaudu klikkaamalla kirjautumispainiketta ja valitse sen jälkeen haluamasi tunnistautumistapa. Näet ensimmäiseksi yhteenvetosivun, jonka sisältöä voit järjestellä omien tarpeidesi mukaan klikkaamalla ”Muokkaa” näytön alareunassa. Päävalikko on näytön yläreunassa. Maksut-välilehdellä näet tilisiirtosi, maksunsaajat ja e-laskut. Tällä välilehdellä voit myös tehdä uuden maksun. Talous-välilehdellä näet tilisi, korttisi, lainasi ja tilitapahtumasi. Sen vieressä ovat Palvelumme-välilehti sekä Säästöt ja sijoitukset -välilehti. Kun haluat katsella ja kirjoittaa viestejä, klikkaa ”Viestit” oman nimesi vieressä oikeassa yläkulmassa. Kun haluat antaa tai peruuttaa suostumuksia, mene omaan profiiliisi ja valitse suostumukset.

Käyttöönotto

Tarvitset käyttäjätunnuksen sekä Nordea ID -sovelluksen tai tunnuslukulaitteen

Verkkopankki toimii netissä ja sinne pääset nordea.fi/verkkopankki-osoitteesta. Uuteen verkkopankkiin kirjaudut entistäkin turvallisemmin. 

Tarvitset vain internet-yhteyden, Nordean käyttäjätunnuksen ja joko älypuhelimessa toimivan Nordea ID -sovelluksen tai pienikokoisen tunnuslukulaitteen. Ne kumpikin täyttävät viimeisimmät turvallisuusvaatimukset. 

Käyttäessäsi Nordea ID -sovellusta riittää, että muistat PIN-koodisi. Sovellus laskee taustalla kertakäyttöisiä tunnuslukuja ja välittää ne suojatusti pankille. Tunnuslukulaite puolestaan on kevyt, pienikokoinen ja kulkee kätevästi mukana esimerkiksi lompakon korttitaskussa. Myös sen käyttö on suojattu PIN-koodilla. 

Katso ohjeet, kuinka otat käyttöön palveluihin kirjautumiseen tarvittavat käyttäjätunnuksen ja Nordea ID -sovelluksen tai tunnuslukulaitteen. 

Lue lisää Nordea ID -sovelluksesta ja sen käyttöönotosta

Lue lisää tunnuslukulaitteesta ja sen käyttöönotosta

Vinkit verkkopankin käyttöön