”On reilua, että paljon liikkuva saa etua terveellisistä elämäntavoista”

”Aina kun avaan joogamaton jalkojeni alle, maailma ympärilläni pysähtyy. Hot jooga -tunnilla sali on lämmitetty 38 plusasteeseen. Näen silmäkulmistani tilan reunoilla lepattavat kynttilät ja kuulen ohjaajan lempeän äänen. Rauhoitun, pääni tyhjentyy ja saan syvän yhteyden omaan kehooni. Sisälleni laskeutuu rauha. On vain tämä hetki, ei mitään muuta. 

Olen harrastanut hot joogaa yli kymmenen vuotta. Harjoitus yhdistää monipuolisesti hathajoogan asentoja haastavaksi sarjaksi, josta muodostuu mieltä rauhoittava, koko kehoon vaikuttava ja vahvistava harjoitus. Liikunta on mieleni ja kehoni hyvinvoinnin lähde, sillä keho ja mieli ovat yhtä. 

Asiakastarina Kristiina joogakuvaKaikki on hyvin, kun olen yhteydessä itseeni ja kehoni terve ja elinvoimainen. ’Pidä hyvää huolta kehostasi, se on ainoa paikka, jossa sinun täytyy asua.’ Amerikkalaisen kirjailija Jim Rohnin sanat ovat aikoinaan tehneet minuun vaikutuksen.

Muutama kuukausi sitten otin Nordea MyLife -henkilövakuutuksen vakavan sairastumisen varalle

Vakuutuksen yhteyteen otin MyLifen hyvinvointiedun, eli voin omalla aktiivisuudellani kasvattaa jopa 25 prosenttia suuremman vakuutusturvan samalla hinnalla. Sovellus on puhelimessani ja sitä on helppo käyttää. On hienoa seurata liikuntasuorituksistani karttuvia pisteitä ja huomata, miten vakuutusturvani kasvaa kasvamistaan. Ensimmäisen sadan päivän jälkeen sain vakuutukseeni korotuksen, ja sen määrä riippuu aina edellisen sadan päivän aktiivisuudestani. 

Hyvinvointiedun aktiivisuuspisteiden seuraaminen on tuonut uuden ulottuvuuden liikkumiseeni. Edun myötä hankin sykevyön, jolla saan kerättyä helposti ja huomaamattomasti pisteitä joogaharjoituksistani. Lisäksi nautin tunnin kävelylenkeistä luonnossa sekä liikun mahdollisuuksien mukaan jalan paikasta toiseen. 

Tuntuu reilulta, että paljon liikkuva ja itsestään hyvää huolta pitävä ihminen saa terveellisistä elintavoistaan etua. Kun liikun päivittäin reippaasti noin puoli tuntia, vakuutusturvani kasvaa 15 prosenttia. Tunnin liikunta tuo vakuutusturvaani jo 25 prosentin korotuksen. 

Vakuutus on tuonut minulle mielenrauhaa. Luotan kehooni ja siihen, että pysyn terveenä. Mutta jos sairastuisin vakavasti, talouteni on turvattu.”

3 x Kristiinan vinkit hyvään elämään

  1. Kuuntele kehoasi. Millaisesta liikunnasta kehosi pitää?

  2. Liikunta voi olla myös leikkiä: esimerkiksi ilmajooga ja akrobatia ovat myös aikuisille hyviä liikuntamuotoja.

  3. Jos kaipaat lepoa, lepää ja liiku seuraavana päivänä. Kokemuksesta kuitenkin tiedämme, että liikunta lisää energiaa: pienikin lenkki raittiissa ilmassa saa ajatuksesi virtaamaan uudella tavalla. 

Tutustu MyLife-henkilövakuutukseen

Hyödynnä ainutlaatuinen, maksuton lisäetu - liikkumalla jopa 25 % parempi vakuuutusturva.

Lue lisää ja laske hinta vakuutukselle