Uutiskirjeiden ja videoiden vastuuvarauma

Oheisia tietoja ei ole tarkoitettu sijoitusneuvoksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi antaa tarjous rahoitusvälineen ostamisesta, myymisestä tai vaihtamisesta. 

Nordea ei koskaan pyydä asiakkailtaan käyttäjätunnuksia, luottokortin numeroita eikä muita luottamuksellisia tietoja sähköpostitse tai puhelimitse. Jos tällaisia tietoja pyydetään sähköpostiviestissä, älä vastaa viestiin äläkä napauta viestissä olevia linkkejä. 

Jos napautat vahingossa epäilyttävässä sähköpostiviestissä olevaa linkkiä, sinun on tarkistettava tietokoneesi virusten varalta ajan tasalla olevaa virustorjuntaohjelmaa käyttäen. Ota tarvittaessa yhteyttä Nordeaan. Nordean lähettämissä sähköpostiviesteissä ei ole koskaan linkkiä verkkopankin sisäänkirjautumissivulle. 

Tämä viesti on tarkoitettu ainoastaan henkilölle tai yhteisölle, jolle se on osoitettu. Viestin jakaminen, levittäminen tai kopioiminen on ehdottomasti kiellettyä, jos et ole viestin oikea vastaanottaja. Jos olet saanut viestin erehdyksessä, ilmoita siitä lähettäjälle ja poista viesti koneeltasi.