ePossu

Jos säästäminen tuntuu sinusta vaikealta, on säästämisen palvelu ePossu sinun juttusi. ePossun avulla valitsemasi summa siirtyy säästötilille, kun maksat ostoksia kortillasi. Sähköinen säästöpossupalvelumme auttaa sinut vaivattomasti säästämisen alkuun.

ePossun hyödyt sinulle

 • ePossulla säästäminen on helppoa.
 • Mitä useammin maksat kortilla, sitä enemmän säästät.
 • Voit säästää kenelle tahansa, kunhan saajan tili on Nordeassa.
 • Palvelu on maksuton.
 • ePossu-sopimusta on helppo muuttaa.

ePossu-palvelun käyttäminen

 1. Voit säästää Nordeassa olevalle tilille (ei 8.12.2022 alkaen verkossa avatulle Käyttötilille, Määräaikaistilille eikä Asuntosäästöpalkkiotilille). Säästöönsiirto tehdään tililtäsi korttiostosveloituksen jälkeen. 
 2. Säästöönsiirto tapahtuu ainoastaan koti- ja ulkomailla tehdyistä korttiostoista. Jos maksat ostoksiasi korttiluotolta, säästöönsiirtoa ei tehdä.
 3. Halutessasi voit rajoittaa joko päivittäisen säästöönsiirron enimmäiseuromäärää tai säästöönsiirtojen kappalemäärää.
 4. Pääset avaamaan ePossu-palvelun verkkopankissa > Talous > ePossu

Säästötapa ja -summa

Voit valita säästämistavaksi joko kiinteän summan tai pyöristetyn summan. 

 • Kiinteä summa eli säästöön siirtyy aina sama summa jokaisen korttioston yhteydessä tai
 • Pyöristetty summa eli oston euromäärä pyöristetään laskennallisesti ylöspäin palvelussa valitsemaasi euromäärään  ja näin saadun summan ja ostoksen välinen erotus siirtyy säästöön.

ePossu-palvelu verkkopankissa

Teet sopimuksen ePossu-palvelusta ja siihen liittyvät muutokset kätevästi verkkopankissa. Voit muuttaa valitsemaasi säästämistapaa, säästösummaa ja säästämisen tiliä. Voit myös pitää taukoa säästämisestä tai lopettaa palvelun. Pääset avaamaan ePossu-palvelun verkkopankissa > Talous > ePossu.