ePossu

ePossu on sähköinen säästöpossupalvelu, jonka avulla valitsemasi summa siirtyy säästötilille, kun maksat ostoksia kortillasi. Uusia ePossu-sopimuksia ei ole enää mahdollista avata. Voit hallinnoida voimassaolevaa ePossu-sopimustasi verkkopankissa. Tilille kerrytetyn varakassan lisäksi suosittelemme kuukausisäästämistä rahastoon. Digitaalinen sijoitusneuvojamme Nora auttaa sinut alkuun.

Säästötilille kerrytetty varallisuus luo turvaa, mutta inflaatio nakertaa tilisäästöjäsi tälläkin hetkellä. Korkean inflaation vuoksi tilivarasi menettävät ostovoimaansa. Haluamme auttaa asiakkaitamme vaurastumaan, ja siksi suosittelemme tilille säästetyn varakassan lisäksi kuukausisäästämistä rahastoon. Rahastosäästämisellä voit pienentää inflaation vaikutusta säästöihisi ja kerryttää puskuria taloutesi tulevaisuuden turvaksi. Digitaalinen sijoitusneuvojamme Nora auttaa sinut alkuun.  

Säästätkö tilille ePossun avulla?

Jos sinulla on olemassa oleva ePossu-säästösopimus, voit tehdä siihen muutoksia tai lopettaa sopimuksen verkkopankissa. Voit muuttaa valitsemaasi säästämistapaa, säästösummaa ja säästämisen tiliä. Voit myös pitää taukoa säästämisestä tai lopettaa palvelun. Pääset ePossu-palveluun verkkopankissa > Talous > ePossu. 

Uusia ePossu-säästösopimuksia ei ole enää mahdollista avata. Jos haluat säästää tilille säännöllisesti, voit tehdä toistuvan maksun tililtä toiselle kätevästi mobiilipankissa > Oma siirto > Toistuva maksu.