Metsärahastot, kiinteistörahastot ja muut kumppanirahastot

Nordean kumppanirahastojen kautta pääset sijoittamaan metsään, kiinteistöihin ja muihin mielenkiintoisiin kohteisiin. Metsärahastot, kiinteistörahastot ja muut kumppanirahastot avaavat sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia sijoitusmaailmassa. Aloita metsäsijoittaminen jo tänään!

Kiinteistö- ja metsärahastot kätesi ulottuvilla

Kiinnostaako kiinteistöihin, ilmastoon tai metsään sijoittaminen? Nordealla on kahdeksan kansainvälistä rahastokumppania, sekä laadukkaat kumppanit metsä- ja kiinteistörahastoissa. Rahastokumppaniemme rahastot löydät Nordean verkkopankista.

Lisäksi verkkopankistamme löytyy satoja pohjoismaisten rahastotalojen rahastoja.

Metsärahastot - metsään sijoittamisella tasaista tuottoa myös nollakorkoympäristössä

Metsä on suomalaisille tuttu sijoituskohde, joka sopii hyvin niin osakepainotteiseen kuin pieniriskiseenkin sijoitussalkkuun hajauttamaan sijoituksia. Oman metsäpalstan hankkiminen ja hoitaminen voi kuitenkin tuntua työläältä ja hankalalta vaihtoehdolta, minkä vuoksi haluammekin tehdä metsäsijoittamisen mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme.

Kumppanirahaston avulla metsään sijoittaminen on vaivatonta.

Lake in Nordic forest - small

Metsärahasto Dasoksen kautta

 • Nordean asiakkaat voivat sijoittaa hyvin hajautettuun ja ammattimaisesti hoidettuun eurooppalaiseen metsään helposti metsärahasto Dasoksen kautta.
 • Dasos on vuonna 2005 perustettu suomalainen varainhoitaja, joka on keskittynyt hoitamaan vastuullisten metsärahastojen lisäksi maanomistukseen, biodiversiteettiin ja veteen liittyviä rahastoja. Dasos on Euroopan suurin metsävarallisuuden hoitaja.
 • Metsärahastoon voi tehdä merkinnän päivittäin verkko- ja mobiilipankissa 5000€ minimisijoituksella. Merkinnät toteutetaan neljä kertaa vuodessa aina 5 pankkipäivää ennen vuosineljänneksen päättymistä. Merkinnät tulee olla jätetty kello 7:00 mennessä
 • Metsärahastoista voi tehdä lunastuksia kaksi kertaa vuodessa rahaston sääntöjen mainitsemalla viiveellä

Pohjoismainen kiinteistörahasto - hajautusta sijoitussalkkuun

Moni suomalainen sijoittaa asuntoihin niiden tasaisen tuoton kautta. Asuntosijoittaminen on kuitenkin yleensä heikosti hajautettua ja asuntoja korkeampituottoiset kiinteistöt puuttuvat salkusta.

Pohjoismaisen kiinteistörahaston avulla voit saada toivottua hajautusta sijoitussalkkuun.

Buildings Copenhagen SMALL

Capmanin Nordic Property Income -kiinteistörahasto

 • Nordean asiakkaat voivat sijoittaa Capmanin Nordic Property Income -rahastoon, joka mahdollistaa sijoittajalle helpon pääsyn pohjoismaiseen kiinteistömarkkinaan.  
 • Rahaston strategiana on sijoittaa Pohjoismaiden kasvukaupungeissa sijaitseviin tasaista vuokrakassavirtaa tuottaviin kiinteistöihin. Sijoituskohteet ovat ammattimaisesti hoidettuja toimitila- ja kaupallisia kiinteistöjä kuten esimerkiksi toimisto-, logistiikka- ja tuotantokiinteistöjä. 
 • Rahastoon voi tehdä merkinnän päivittäin verkko- ja mobiilipankissa 5000€ minimisijoituksella. Merkinnät toteutetaan neljä kertaa vuodessa viimeisenä pankkipäivänä ennen vuosineljänneksen päättymistä. Merkinnät tulee olla jätetty kello 7:00 mennessä.
 • Rahastoista voi tehdä lunastuksia kaksi kertaa vuodessa rahaston sääntöjen mainitsemalla viiveellä

Sijoita veteen, ilmastoon tai kaupungistumiseen

 • Nordealla on kahdeksan kansainvälistä kumppania, joiden rahastot ovat laajasti saatavilla niin varainhoidosta kuin digitaalisista kanavista.  
 • Nordean kumppanit ovat BlackRock, JP Morgan, Robeco, Wellington, Schroders, Man Group, T. Rowe Price, PGIM.
 • Uusimpana kumppanina on Euroopan vastuullisimmaksi rahastotaloksi valittu Robeco.

Nordean verkkopankin laaja rahastovalikoima

 • Nordean verkko- ja mobiilipankissa on laaja valikoima Nordean pohjoismaisten kilpailijoiden rahastoja. Nordean ulkopuolisia rahastoja löytyy satoja.
 • Rahastoja löytyy muun muassa Evliltä, UB:lta, Swedbank Roburilta, Carnegielta ja SEB:iltä.

Haluatko sijoitusneuvontaa?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön, niin soitamme sinulle. Sijoitusneuvontamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Jätä yhteydenottopyyntö