Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Warrantit

Warrantit antavat mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin ja osakeindekseihin. Tuottoa voi saada sekä nousu- että laskumarkkinassa. Warrantti antaa mahdollisuuden korkeaan tuottoon jo pienellä sijoitetulla pääomalla.

Haluatko maustetta sijoitusportfolioosi?

Warrantit ovat arvopapereita, jotka mahdollistavat suuren tuottomahdollisuuden pienellä pääomalla. Mikäli markkinat kuitenkin kehittyvät epäsuotuisasti, voit menettää koko sijoittamasi pääoman.

Warranttien arvo voi vaihdella hyvinkin nopeasti sekä nousussa että laskussa. Tästä syystä on tärkeää, että tiedät miten ne toimivat. Warranttien suuren tuottopotentiaalin kääntöpuolena on korkea riski. Tästä syystä Warrantit tulisi nähdä mausteena sijoitusportfoliossasi.

Nordean Warranttien kohde-etuuksissa on edustettuna suurin osa Helsingin pörssin suurimmista ja suosituimmista yhtiöistä. Jokaista kohde-etuutta kohden löytyy sekä osto- että myyntiwarrantteja eri eräpäivillä ja lunastushinnoilla.

Miten Warrantit toimivat?

Warrantit ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joiden arvonkehitykseen vaikuttaa usea eri tekijä.

Ennen kaupankäyntiä sinun tulee ymmärtää, miten Warrantit toimivat. Olemme koonneet kattavan kuvauksen Warranttien toiminnasta ja riskeistä markkinointimateriaaliimme. Löydät materiaalin täältäAvautuu uuteen ikkunaan.

Warranttikohtaiset lopulliset ehdot löydät jokaisen Warrantin kohdalta valitsemalla kyseisen Warrantin listasta.

Warranttien ja sertifikaattien ohjelmaesitteen löydät sivulta nordea.comAvautuu uuteen ikkunaan.

Mitä Turbowarrantit ovat?

Turbowarrantti voi erääntyä arvottomana ennen päättymispäivää

Ostoturbowarrantti antaa sijoittajalle oikeuden ostaa, ja myyntiturbowarrantti oikeuden myydä, kohde-etuus lunastushintaan ennalta määritettynä päivänä. Tältä osin Turbo toimii siis täysin samoin kuin Warrantti. Turbowarranteissa on lisäksi raja-arvo eli niin sanottu knock-out-taso. Jos kohde-etuuden arvo saavuttaa knock-out-tason sijoituksen juoksuaikana, Turbowarrantti erääntyy ennenaikaisesti (knockaa).

Knock-out-tason johdosta Turbowarrantilla ei ole aika-arvoa, joten sen arvonmuodostus on yksinkertaisempaa kuin normaalin Warrantin. Tutustu Turbowarranttien toimintaan ja riskeihin lukemalla Turbowarranttikohtaiset lopulliset ehdot. Lopulliset ehdot löydät jokaisen Turbowarrantin kohdalta valitsemalla kyseisen Turbowarrantin listasta.

Markkinointimateriaali

Markkinointimateriaali

Warrantit ovat monimutkaisia sijoitustuotteita. Ennen sijoituspäätöstä sinun tulee ymmärtää miten ne toimivat. Markkinointimateriaalistamme löydät tärkeää tietoa Warranteista.

Warrantit (pdf, 309 KB)Avautuu uuteen ikkunaan
Lisää Warranteista
Vastuuvarauma