Kuukausisäästäminen tilille arjen puskuriksi ja rahastoon unelmien varalle

Jokaisella olisi hyvä olla säästöjä yllättävien menojen varalta. Pienikin varakassa tilillä tuo joustoa talouteen ja vapautta tehdä omannäköisiä valintoja. Pitkän aikavälin vaurastumisen tavoittelemiseen suosittelemme muita säästämisen ja sijoittamisen tuotteita. 

Voit myös valita molemmat: talletussäästämisen arjen puskuriksi ja sen rinnalle –  omien unelmien toteuttamiseksi – esimerkiksi kuukausisäästämisen rahastoon. Rahastoissa minimisijoitus on 10 euroa kuussa ja tileillä minimiä ei ole, joten pääset alkuun pienelläkin summalla.

Lyhytaikaiseen säästämiseen

Säästä varakassaa EtuTilille

EtuTili sopii hyvin varakassaksi ja myös lyhytaikaiseen säästämiseen: voit nostaa tililtä rahaa tai tehdä lisätalletuksia ilman rajoituksia.

Pitkäaikaiseen säästämiseen

Kuukausisäästä rahastoon Noran avulla

Nopea ja helppo ratkaisu on aloittaa kuukausisäästäminen digitaalisen sijoitusneuvojamme Noran avulla. Alkuun pääset 10 eurolla ja 7 minuutissa.

Kaipaatko apua aloittamiseen?

Aloita asiantuntijan avulla

Varaa aika maksuttomaan sijoitustapaamiseen, niin luomme yhdessä juuri sinulle sopivan suunnitelman kuukausisäästämiseen.

Tärkeää tietoa sijoittamisesta

Näillä sivuilla annetut tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisiksi tuotetiedoiksi. Niitä ei tule pitää sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Rahaston tai osakkeen historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuksien tai osakkeiden arvo voi nousta tai laskea markkinoiden kehityksen mukaan, eikä ole varmaa, että sijoittaja saa takaisin koko sijoitetun pääoman.