Korttitapahtumien tilastointi

Nordea anonymisoi tiedot oikeutetun edun perusteella

Jotta voimme koota tilastoja tuotteiden ja palveluiden kehittämistarkoituksiin, meillä on oikeutettu etu anonymisoida taloudellisia ja demografisia tietoja. Tilastoja voidaan jakaa julkisen ja yksityisen sektorin yrityksille.

Nordea anonymisoi tiedot oikeutetun edun perusteella. Sinulla on oikeus vastustaa korttitapahtumiesi ja demografisten tietojesi käsittelyä nimettömien tilastojen laatimistarkoituksessa, joka perustuu Nordean oikeutettuun etuun. Tämä ei vaikuta käytössäsi oleviin Nordean palveluihin.

Tilastojen tietoja ei voida yhdistää yksittäisiin henkilöihin tai sinuun. Oikeus vastustaa tällaista käsittelyä koskee sinua vain, jos sinulla on Nordean myöntämä kortti. 

Lue lisää Nordean tietosuojaselosteestaAvautuu uuteen ikkunaan

1. Täytä lomake ”Vastalause korttitapahtumatietojen käyttämiseen” ja tallenna se tietokoneellesi.Avautuu uuteen ikkunaan

2. Kirjaudu Nordean OmaPosti-palveluun ja lähetä lomake meille viestipalvelun kautta. Valitse ”GDPR” viestin aiheeksi uuden viestin valikosta.

3. Nordea ei tämän pyynnön perusteella enää analysoi pyynnössä yksilöityjä kortteja. Kysymme sinulta lisätietoja tarvittaessa.