E-faktura

Med e-faktura skickar du elektroniska fakturor till dina kunder, både företag och konsumenter. Vi erbjuder alltid ett lämpligt alternativ för att sända och ta emot e-fakturor, oberoende av om du använder nätbanken eller ett eget ekonomiförvaltningssystem.

Fördelar för ditt företag:

  • Du kan effektivisera processerna vid ekonomiförvaltningen genom att automatisera behandlingen av fakturor och fullständigt övergå till elektronisk fakturering. 
  • Du minskar till exempel utskrifts- och postkostnader. 
  • Kassahanteringen försnabbas då du får transaktionerna på dina konton vid rätt tidpunkt med korrekta uppgifter. 
  • Via oss når du både företags- och privatkunder genom ett avtal. 
  • Du tar hand om faktureringen på samma sätt som betalningsrörelsen. Det gör du tryggt i filöverföringen eller nätbanken på det sätt som passar dig bäst.

Kopior av försäljningsfakturor direkt till bokföringsbyrån

  • Nu kan du förmedla kopior av dina försäljningsfakturor direkt till din bokföringsbyrå genom att använda e-faktura i nätbanken Nordea Business
  • Du sparar tid och besvär då kopior av dina fakturor automatiskt skickas till bokföringsbyrån 
  • Avtala om tjänsten med din bokföringsbyrå och börja använda e-fakturatjänsten i nätbanken Nordea Business.
E-fakturatjänsten i nätbanken

E-fakturatjänsten i nätbanken

Med hjälp av e-fakturatjänsten i nätbanken kan du sända och ta emot fakturor enkelt och förmånligt – du behöver inget separat faktureringsprogram.

Fakturera billigare, snabbare och smidigare.

E-fakturatjänsten i nätbanken passar i synnerhet dig som inte har ett separat faktureringsprogram och vill ta hand om faktureringen smidigt och säkert i samband med dina övriga bankärenden. 

I tjänsten kan du skapa och sända e-fakturor och pappersfakturor till dina företagskunder. Dessutom kan du ta emot e-fakturor i nätbanken och betala dem smidigt genom att godkänna fakturan.

Med hjälp av e-fakturan i nätbanken övergår du till elektronisk fakturering utan extra investeringar. Du kan börja använda tjänsten genom att kontakta Nordea Business Centre.

E-fakturatjänsten via filöverföring
Konsumentfaktureringen
Ytterligare uppgifter om e-faktura

Vill du veta mer?

Kontakta oss