Företagslån som anpassats efter dina behov

Eurolån är ett företagslån med vilket du behändigt finansierar olika investeringar eller till exempel en expansion av företagsverksamheten. Lånetiden och övriga finansieringsvillkor för eurolån avtalas alltid flexibelt efter ditt företags behov.

Fördelar med företagslån för ditt företag

  • Företagslån, dvs. Eurolån är ett flexibelt finansieringsalternativ. Vi skräddarsyr en lämplig lösning för ditt företag.

  • Det är möjligt att anpassa företagslånets räntor, lånetid, återbetalningssätt, amorteringsfria perioder samt övriga lånevillkor efter ditt företags behov.

  • Företagslån gör det möjligt för dig att utveckla, expandera eller förnya företagsverksamheten. Då ett företag gör investeringar satsar det samtidigt på sin konkurrenskraft och framtida affärsverksamhet.

För vilka situationer passar företagslån?

Du kan använda företagslån till att

  • förnya maskinbeståndet
  • skaffa större verksamhetslokaler
  • utveckla, expandera eller förnya företagsverksamheten
  • göra andra nödvändiga investeringar för företagsverksamheten.

Med företagslån kan du göra stora investeringar som du kanske inte skulle ha råd med utan finansiering. Investeringar kan vara livsviktiga för företaget om exempelvis maskinbeståndet har föråldrats och företaget därför inte är lika konkurrenskraftigt som tidigare och riskerar att halka efter andra aktörer i branschen. Företaget gör emellertid klokt i att investera också då det går bra.

Hur stort lån kan mitt företag få?
Vad krävs för att ta ett företagslån?
Hur ansöker jag om företagslån?

Företagslån, dvs. Eurolån är ett finansieringsalternativ som kan skräddarsys helt efter dina behov

Vid behov kan vi avtala om ändringar i lånevillkoren under lånetiden. Detta gör företagslånet ännu flexiblare. Inte ens den klokaste företagaren kan förutspå vad framtiden för med sig. Därför är det bra att villkoren för företagslånet kan anpassas efter behov. Världen behöver alltså inte gå under även om det sker oväntade förändringar i företagets affärsverksamhet. Dessutom är det möjligt att avtala om olika ränteskydd för företagslånet.

Du är kanske också intresserad av dessa ämnen som är relaterade till företagsfinansiering

Söker du ett enkelt finansieringsalternativ utan säkerhet? Företagets Flexkredit är ett snabbt företagslån upp till 25 000 euro utan säkerhet. 

Överväger du ännu olika finansieringsmöjligheter? I vår guide får du ytterligare information om olika finansieringsalternativ för företag.

Vanliga frågor om företagslån