Pålitligt

Nordea är en stabil partner

Flexibelt

en lämplig lösning för ditt företag

Anpassningsbara

efter ditt företags behov

Fördelar med företagslån för ditt företag

  • Företagslån, dvs. Eurolån är ett flexibelt finansieringsalternativ. Vi skräddarsyr en lämplig lösning för ditt företag.

  • Det är möjligt att anpassa företagslånets räntor, lånetid, återbetalningssätt, amorteringsfria perioder samt övriga lånevillkor efter ditt företags behov.

  • Företagslån gör det möjligt för dig att utveckla, expandera eller förnya företagsverksamheten. Då ett företag gör investeringar satsar det samtidigt på sin konkurrenskraft och framtida affärsverksamhet.

För vilka situationer passar företagslån?
Hur stort lån kan mitt företag få?
Vad krävs för att ta ett företagslån?
Hur ansöker jag om företagslån?

Företagslån, dvs. Eurolån är ett finansieringsalternativ som kan skräddarsys helt efter dina behov

Vid behov kan vi avtala om ändringar i lånevillkoren under lånetiden. Detta gör företagslånet ännu flexiblare. Inte ens den klokaste företagaren kan förutspå vad framtiden för med sig. Därför är det bra att villkoren för företagslånet kan anpassas efter behov. Världen behöver alltså inte gå under även om det sker oväntade förändringar i företagets affärsverksamhet. Dessutom är det möjligt att avtala om olika ränteskydd för företagslånet.

Du är kanske också intresserad av dessa ämnen som är relaterade till företagsfinansiering

Söker du ett enkelt finansieringsalternativ utan säkerhet? Företagets Flexkredit är ett snabbt företagslån upp till 25 000 euro utan säkerhet. 

Överväger du ännu olika finansieringsmöjligheter? I vår guide får du ytterligare information om olika finansieringsalternativ för företag.

Vanliga frågor om företagslån