Transaktionskonto
Valutakonto
Koncernkonto

Bli kund of öppna konto på nätet

Med hjälp av tjänsten Bli företagskund på nätet är det enkelt och smidigt att bli kund hos Nordea – du behöver inte ens besöka kontoret. Du får tillgång till Nordeas företagspaket för att sköta daglig ekonomi.  

För att kunna använda tjänsten måste företagsformen vara firmanamn, aktiebolag, kommanditbolag eller öppet bolag. Även företag i uppstartsfasen kan använda tjänsten Bli företagskund på nätet. Du kan använda tjänsten med alla finländska bankers bankkoder.

Är du redan en företagskund? Öppna konto på ett telefonmöte

Du kan smidigt öppna konto på ett telefommöte genom att leverera dokumentationen över ditt företag på svenska, finska eller engelska. Dessutom behöver du Nordeas personliga nätbankskoder.

Ring Nordea Business Centre 0200 2525Öppnas i nytt fönster (mån–fre 9.00–16.30) eller chatta oss i Nordea Business nätbank.

Håll bokföringen uppdaterad

Alla betalningstransaktioner syns på ditt konto. Du får en bra överblick över ditt företags utgifter och försäljningsintäkter. Du kan även kolla saldot på kontot i realtid i nät- och mobilbanken. Det bästa är att du kan skicka kontoutdraget till din bokförare med några klick. Lätt som en plätt.

Kontoutdrag och uppföljning av transaktioner

Ditt företag kan välja olika slags elektroniska rapporter som stöder automatiseringen av ekonomiförvaltningen.

Läs mer om elektroniska rapporter

Saldointyg

I saldointyget samlas saldouppgifter och balanserade räntor per den sista dagen i månaden för konton och kortkrediter. Saldointyget motsvarar till datainnehållet bankens saldointyg på papper.

Läs mer om saldointyg

Filöverföring

Filöverföring är en kanal för elektroniskt bankservicematerial. Nordeas filöverföringstjänster omfattar alla betaltjänster som företaget behöver för betalningsrörelsen.

Läs mer om filöverföring

Kassahantering

Syftet med likviditetshantering är att trygga ditt företags förmåga att klara av sina betalningsskyldigheter. Effektiv kassahantering är en viktig del i detta

Läs mer om kassahantering

Bli företagskund hos Nordea på nätet

Öppna företagskonto och tjänster