Ta del av alternativen med bilfinansiering

Det viktigaste är förstås att först fundera på ändamålet som ditt företag behöver fordonet till. Efter det är det bra att ta del av eventuella bokförings- och skattemässiga faktorer, eftersom företagets bolagsform och fordonets användningsändamål kan påverka dem.

Om du inte vill binda företagets tillgångar till att köpa fordon gör du klokt i att ta del av våra finansieringsalternativ nedan. Först därefter kan du fatta beslut om vilket alternativ som är bäst för ditt företag. 

Med avbetalning blir fordonen företagets egendom

Avbetalning är den vanligaste finansieringsformen för anskaffning av fordon vare sig du vill ha ett nytt eller begagnat fordon för ditt företag. 

Du behöver ingen separat säkerhet för avbetalning eftersom det fordon som du skaffar står som säkerhet för finansieringen och månadraterna avtalas utifrån ditt företags ekonomi. Du kan ansöka om avbetalningsfinansiering smidigt i den säljaffär som säljer fordonet eller i Nordea Business.

Ansök om avbetalningsfinansiering

Avbetalningsfinansiering
Företagets fördelar med avbetalningsfinansiering

Med serviceleasing betalar du leasinghyra för service och användning av objektet

Serviceleasing är en bekymmers- och riskfri helhetslösning. Med serviceleasing kan ditt företag börja använda ett nytt fordon med fasta månadsrater. Månadsraterna omfattar nästan alla kostnader för fordonet, bl.a. service, reparationer och fordonets värdeminskning. Vid behov kan du komplettera helheten med ytterligare tjänster. Då blir det ännu lättare att förutse kostnaderna för fordonet. Vid serviceleasing behöver du typiskt inte att betala någon handpenning. 

Be om en offert på serviceleasing i bilaffären eller lämna en kontaktbegäran.

Serviceleasing
Företagets fördelar med serviceleasing

Med finansiell leasing betalar du leasinghyra för att använda objektet

Finansiell leasing är ett utmärkt val i synnerhet då ditt företag inte vill binda kapital till att äga fordon. Finansiell leasing är långvarig hyrning där du betalar för användning och underhåll av objektet. Du kan ansöka om finansiell leasing smidigt i den säljaffär som säljer fordonet eller direkt i Nordea Business.

Ansök om finansiell leasing för ditt företag – fyll i en finansieringsansökan.

Finansiell leasing
Företagets fördelar med finansiell leasing