Våra aktuella samhällsansvarsprojekt

Investor Speed Dating
Slush
Företagarens dag

Investor Speed Dating Öppnas i nytt fönster

Investor Speed Dating är Nordeas virtuella program där ägare av uppstartsföretag kan speeddejta finska och utländska investerare. I Investor Speed Dating förenar Nordea olika parter och speeddejtar passar bra i synnerhet uppstarts- och tillväxtföretag

Gå till Investor Speed Datings webbplats Öppnas i nytt fönster

Kasvu Open Öppnas i nytt fönster

Kasvu Open är ett avgiftsfritt landsomfattande program för att sparra små och medelstora företag. Vi samarbetar året runt. Tillsammans med Kasvu Open strävar vi efter att Finland blir världens bästa land för tillväxtföretag.

Gå till Kasvu Opens webbplats Öppnas i nytt fönster

SLUSH Öppnas i nytt fönster

SLUSH är globalt sett ett av de mest betydande evenemangen för investerare och uppstartsföretag. Syftet med evenemanget är att hjälpa uppstartsföretag att växa och skapa nätverk så att de i sin tur kan förbättra världen.

Gå till SLUSH:s webbplats Öppnas i nytt fönster

Kasvuryhmä Öppnas i nytt fönster

Kasvuryhmä är ett nätverk för finska tillväxtföretag som hjälper varandra att skapa globala framgångshistorier. Nordea förser nätverket med expertis i såväl finansiering som hållbar affärsledning.

Gå till Kasvuryhmäs webbplats Öppnas i nytt fönster

4H Öppnas i nytt fönster

4H och Nordea samarbetar för att främja ungas möjligheter att jobba som företagare på sommaren. 4H är ett tryggt sätt att ta de första stegen i företagande. Under sommaren hjälper och handleder frivilliga medarbetare i Nordea unga att bekanta sig med företagarlivet.

Gå till 4H:s webbplats Öppnas i nytt fönster

Maria 01 Öppnas i nytt fönster

Maria 01 är Nordens ledande campus för uppstartsföretag och ett aktivt nätverk för investerare, uppstartsföretag och specialister på ekosystem.

Gå till Maria 01:s webbplats Öppnas i nytt fönster

Samarbetspartnerskap

Vårt mål är att främja hållbar tillväxt i företagen och uppmuntra unga att bli företagare. Vi genomför många projekt i samarbete med vårt partnernätverk. Våra medarbetare har varje år möjlighet att delta i projekt under två arbetsdagar med lön och på så sätt främja företagande i samhället.