Viktiga steg i expansionen

När du ska påbörja din expansion till nya marknader behöver du en pålitlig finansiell partner som tror på dina projekt. Se hur vi kan stöda dig på vägen.

  • Hitta en erfaren finansiell partner.
  • Använd skräddarsydda finansiella lösningar för import- och exportföretag.
  • Få tillgång till ett internationellt nätverk.

Då du vill expandera din affärsverksamhet behöver du en lämplig finansiell partner som tror på dina projekt, delar dina ambitioner och hjälper dig med det praktiska.

Vi stöder dig i din expansion

När du har undersökt den nya marknaden och bestämt dig för en expansionsstrategi är det dags att ta reda på vilka banktjänster du behöver.

Till en början behöver du täcka åtminstone kostnader för exempelvis resor, konsulter, produktprover och hyror. I en senare fas ökar dina finansiella behov för bland annat investeringar i varor, utrustning och personal samtidigt som du behöver ha ett stabilt kassaflöde.

Skräddarsydda lösningar för import- och exportföretag

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för företag som handlar i utlandet. Vi hjälper dig med att få ett stabilit kassaflöde, minska risker, underlätta betalningsrörelse och handla varor från andra länder.  

Via nättjänsten Nordea Trade Portal får du dessutom tillgång till import- och exportdata för mer än 180 länder och insyn i handlarmönster på den nya marknaden.

Nordea har gedigen erfarenhet 

Vi jobbar dagligen tillsammans med många olika företag runt om i världen och genom vårt internationella nätverk kan vi stöda dina expansionsplaner.

Vi gör vårt bästa för att ditt företag får en bra finansiell grund oavsett storlek, typ av verksamhet eller vilken marknad du expanderar till.

Du får tillgång till de omfattande resurserna och verktygen i Nordea Trade Portal som hjälper dig utveckla och driva ditt företag.

Kontakta ditt lokala Nordeakontor för att komma igång direkt  

Anmäl dig till Nordea Trade Portal

Tjänsten är kostnadsfri och öppen för alla.

Anmäl nu Öppnas i nytt fönster