Företagets fördelar med kort- och konsumentkrediter

Du kan erbjuda kunden finansiering med TUOHI Mastercard, Flexfinansiering eller eKredit i samband med köpet. Efter att krediten beviljats får kunden produkten genast med sig. Pengarna redovisas på företagets konto säkert och snabbt.

  • Kreditbeslutet genast elektroniskt eller per telefon under affärernas öppettider
  • Kunden kan göra inköpet genast efter att kreditbeslutet fattats
  • Varken handpenning, säkerheter eller borgensmän krävs av kunden
  • Ingen kreditrisk
  • Pengarna redovisas snabbt

TUOHI MasterCard

TUOHI MasterCard är ett internationellt betaltids- och kreditkort. Kreditkortet är det mest accepterade i världen och fungerar som betalinstrument för både små och större dagliga inköp. Med TUOHI köper du bland annat små maskiner, tillbehör och tilläggsutrustning, finansierar handpenningen i anslutning till köpet eller betalar servicekostnader.

Läs mer på Tuohi.fiÖppnas i nytt fönster

Flexfinansiering

Flexfinansiering är en fortlöpande kontokredit utan kort som kunden får tillgång till i samband med köpet. Kreditlimiten kan uppgå till hela 25 000 euro, och Flexfinansiering kan därför också användas till större inköp. Med den kan du bland annat finansiera alla apparater som inte behöver registreras och fritidsprodukter samt bygge och renovering. Dessutom kan Flexfinansiering användas för att betala kostnader för sjukvård, tandvård eller estetisk kirurgi.

Flexfinansiering saknar kort men fler inköp kan göras i affärer som förmedlar Flexfinansiering upp till limiten. 

Läs mer om FlexfinansieringÖppnas i nytt fönster.

eKredit

eKredit är en engångskredit som Nordea Finans tillhandahåller för betalning i webbutiker. Krediten lämpar sig för företag som har en webbutik och säljer till exempel hemelektronik, datorer eller resor m.m.

eKredit för webbutiker i ett nötskal:

  • riskfri för webbutiken och trygg för konsumenten
  • kunden får kreditbeslutet lätt och snabbt, 24/7 med sina bankkoder
  • ingen provision, redovisning 100 %
  • inköpsbelopp 200 - 10 000 euro

Läs mer om eKreditÖppnas i nytt fönster

Förutsättningar för leverantörspartner

Nordea erbjuder leverantörssamarbete för sina företagskunder som har eller vill etablera ett kundförhållande med Nordea.

Leverantörspartnern ska bedriva etablerad och lönsam affärsverksamhet, och kundfinansieringen ska basera sig på återkommande finansieringsbehov från kundernas sida. På så sätt blir samarbetet aktivt och lönsamt för både affären och Nordea Finans.

Bli leverantörspartner

Kontakta oss Öppnas i nytt fönster