Fakturering och betalning

Fakturera dina kunder med e-faktura och betala smidigt genom filöverföring eller i nätbanken. Med hjälp av Kortinlösen kan du ge dina kunder möjlighet att betala med kort, och då får du pengarna snabbt på ditt konto.

Säkerställ smidig betalningsrörelse

Det ska vara så lätt som möjligt att betala ditt företags dagliga utgifter och fakturor till varu- och tjänsteleverantörerna. Du kan använda våra tjänster och teknik för att bygga upp välfungerande rutiner för betalningar. Detsamma gäller ditt företags fakturering och betalningsmetoderna som dina kunder kan använda för att köpa företagets produkter och tjänster.

Ankommande betalningar

Erbjud dina kunder lätta och önskade betalningsmetoder.

Fakturor

Fakturor

Många företag fakturerar sina kunder. Planera betalningstiderna för dina fakturor på så sätt att ditt företags kassaflöde är jämnt och verksamheten konkurrenskraftig. I faktureringen är det viktigt att regelbundet kontrollera ankommande betalningar och skicka påminnelser till kunder vars betalningar är försenade. Om du sköter ditt företags fakturering i nätbanken rekommenderar vi att du börjar använda e-fakturatjänsten där du kan skapa och sända fakturor direkt i nätbanken. Det kan också finnas skäl att överväga faktureringsprogrammet Taimer som gör det lättare att följa upp ankommande betalningar.

Lämpliga produkter 

E-invoicesÖppnas i nytt fönster

Nätbutiker
Närbutiker

Avgående betalningar

Välj betalningsmetoder för olika situationer.

Återkommande betalningar (bl.a. löner, hyror)

Återkommande betalningar (bl.a. löner, hyror)

Om ditt företag har återkommande betalningar vars belopp inte varierar kan du registrera dem som återkommande betalningar i nät- och mobilbanken.

Har du hört om e-lön? I e-lönetjänsten skickas elektroniska lönekalkyler till dina anställda direkt till nätbanken oberoende vilken bank de är kunder hos.

Lämpliga produkter

Läs mer om nätbankenÖppnas i nytt fönster

Läs mer om mobilbankenÖppnas i nytt fönster

Läs mer om e-lönetjänsten Öppnas i nytt fönster

Varu- och tjänsteleverantörer
Dagliga utgifter
Utlandsbetalningar