Nordea Merchant Services by Worldline

Nordeas tjänster för kortinlösen i samarbete med Worldline omfattar allt ni behöver för att komma igång och ta emot betalningar – ett smidigt avtal gör det enkelt. Som företagskund i Nordea får ni garanterat enkla, transparenta och konkurrenskraftiga priser på alla våra lösningar.

 • För alla kanaler – det spelar ingen roll om ni säljer i butik eller på nätet – vi har allt ni behöver, från kortterminaler till kassalösningar för nätbutiker. Detta omfattar också viktiga grundläggande funktioner för kortinlösen och rapporteringsportaler.
 • För alla betalningsmetoder – vi gör det enkelt att erbjuda alla de betalningsmetoder som era kunder efterfrågar: kortbetalning med Visa, Mastercard och andra internationella kortnätverk, mobil- och nätbanksbetalningar och ”köp nu, betala sen” med faktura eller avbetalning. 
 • Betrodd partner – tack vare vårt samarbete med Worldline kan vi erbjuda alla betaltjänster ni behöver. 

Information om Nordeas partnersamarbete med Worldline

Worldline är en ledande global leverantör av betaltjänster och tillförlitliga transaktioner som erbjuder innovativa och säkra lösningar och tjänster i hela värdekedjan inom betaltjänster. Nordea har inlett ett partnersamarbete med Worldline, och tillsammans erbjuder vi företag enkel tillgång till alla betaltjänster de behöver i alla försäljningskanaler – både på nätet och i butik. 

Läs mer på worldline.com (på finska)Öppnas i nytt fönster

Computer 640x360Försäljning på nätet

Är ni på gång att starta en nätbutik eller säljer ni redan varor eller tjänster på nätet? Vill ni få enkel tillgång till alla viktiga nordiska och internationella betalningsmetoder? Om svaret är ja, så är Worldline Checkout det rätta valet för er!

Accounts Stack of Coins iconFörsäljning i butik

Vi vill göra det enkelt att ta emot alla slags kortbetalningar i butik. Från detaljhandelsbutiker till restauranger, kaféer och tjänsteleverantörer hjälper vi er att ta betalt av era kunder enkelt och säkert så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Cards icon - 640x360Endast kortinlösen?

För att ta emot kortbetalningar behöver ni både ett kortinlösenavtal och en betallösning för era kunder – kortterminal eller kassa i nätbutiken. Våra kompletta paket innehåller både och.

Worldline Checkout

Webbaserade Worldline Checkout erbjuder en komplett lösning med allt ni behöver för att ta emot betalningar av era kunder på nätet. Paketet omfattar kassalösning, kortinlösenavtal och tillgång till alla övriga relevanta betalningsmetoder för er marknad. Som företagskund i Nordea får ni garanterat enkla, tydliga och konkurrenskraftiga priser på nätbetalningar.

 • Ett avtal – allt ni behöver för att ta emot betalningar på nätet i en smidig lösning.
 • Enkel integrering – kom igång snabbt, oavsett plattformen för näthandel.
 • Hög konverteringsgrad – smarta funktioner och responsiv design ger mer affärsverksamhet.
 • Tydlig prissättning – som företagskund i Nordea får ni enkla och konkurrenskraftiga priser utan startavgifter eller långa abonnemang.

Prissättning

Månadsavgift
25 €

Transaktionsavgift (kort- och mobilbetalningar, faktura)
1,95%

*) Betal- och kreditkort från EU/EEA region, övriga kort 2,95 %

Kortinlösenavtal

För att ta emot kortbetalningar behöver ni både ett kortinlösenavtal och en betallösning, dvs. en kassa. Vi erbjuder båda i samma paket! Som ledande kortinlösare i Europa kan Worldline erbjuda snabb, daglig utbetalning till ert konto. 

Enkel administration

Rapporteringsverktyget som ingår i lösningen ger en tydlig överblick över transaktioner och utbetalningar. Sök efter transaktioner och ladda ner smarta rapporter. I portalen kan ni dessutom enkelt ändra utseendet på kassan i er nätbutik.

Betalning via faktura

Större valfrihet. I samarbete med Walley har vi tagit fram enklare rutiner för att erbjuda faktura som betalningsmetod. Som säljföretag får ni betalt nästa dag, utan kreditrisk eller extra administration.

Betalningsmetoder

Större flexibilitet och fler slutförda köp! Alla mobila plånböcker i Norden ingår: svenska kunder kan betala med Swish, danska och finska kunder med Mobile Pay och norska kunder med Vipps. I Finland stöds även direktöverföring via nätbank (e-betalningar), Pay-by link.

Snabb service och stöd

Vi erbjuder alltid snabb service och stöd med support sex dagar i veckan. Lokala supportteam i alla nordiska länder säkerställer att ni alltid får den hjälp ni behöver. Vi kan även hjälpa er att minimera risker och undvika bedrägerier.

Worldline One

Vår butikslösning Wordline One är en komplett lösning för att ta emot betalningar från era kunder i butiker, restauranger och alla andra fysiska köpsituationer. Det inkluderar betalterminaler, kortinlösenavtal som täcker betalningar med alla vanliga kortnätverk samt vårt rapporteringsverktyg som ger er tydlig överblick över alla era betalningar och transaktioner. Som företagskund i Nordea får ni garanterat enkla, tydliga och konkurrenskraftiga priser på alla betalningar.

 • Komplett lösning – allt ni behöver, med kortterminal och kortinlösenavtal i ett paket.
 • Brett utbud av betalningsmetoder – stöd för alla internationella kortnätverk: Visa, Mastercard, JCB, Union Pay, Diners International & Discover och American Express.
 • Enkel prissättning – som företagskund i Nordea får ni enkla och konkurrenskraftiga priser utan startavgifter.
 • Snabb utbetalning – ni får era pengar redan nästa dag.

Prissättning

Månadsavgift
från 29,90 EUR, inklusive betalterminal

Transaktionsavgift
från 1,10 % (debit)

24 månaders avtal

Kortinlösenavtal

För att ta emot betalningar behöver ni både ett kortinlösenavtal och en betalterminal. Ni får båda i ett smidigt paket! Som ledande kortinlösare i Europa kan vi erbjuda dagliga utbetalningar till ert konto.

Mobilbetalningar

Låt kunderna betala kontaktlöst eller mobilt. Betalterminalerna har stöd för kontaktlösa betalningar (NFC). Kunderna kan betala genom att hålla fram och blippa sitt kort eller sin telefon mot betalterminalen.

Minimerad risk

Vi erbjuder den högsta säkerhetsnivån. Våra experter övervakar transaktioner för att upptäcka och förhindra misstänkta bedrägerier. Om ni blir utsatta för bedrägeri eller en kund gör anspråk på återbetalning får ni hjälp av våra experter.

Dynamisk valutaväxling (DCC)

Ger en möjlighet att ta emot betalningar i olika valutor. Låt era kunder betala i den valuta de föredrar, och låt oss sköta valutaväxlingen med kundens bank till konkurrenskraftiga växelkurser.

Snabb service och stöd

Worldline erbjuder alltid snabb service och stöd med support sex dagar i veckan. Om ni har problem med en betalterminal som inte går att lösa direkt, skickar vi en ny utan kostnad inom 24 timmar.

Enkel administration

Rapporteringsverktyget som ingår i lösningen ger en tydlig överblick över era transaktioner och utbetalningar, samt full kontroll över era betalningar. Sök efter transaktioner och skapa smarta rapporter som kan bidra till att utveckla er verksamhet.

apple pay master card milkshake small overlay

Endast avtal om kortinlösen

För att ta emot kortbetalningar behöver ni både ett kortinlösenavtal och en betallösning för era kunder – kortterminal eller kassa i nätbutiken. Våra kompletta paket innehåller både och.

Om ni redan har en kortterminal eller bara vill byta kortinlösare för er nätbutiks befintliga kassa, har ni också möjligheten att enbart teckna ett kortinlösenavtal med Worldline. Vi hjälper er, oavsett vilka behov ni har.

Läs mer om Worldlines erbjudande

Du kan kontakta Worldlines säljteam eller Nordea, så hjälper vi dig att komma igång.

Läs mer om Worldlines erbjudande och kom igång Öppnas i nytt fönster

Om Worldline

Worldline är en av Nordens ledande kortinlösare och hjälper fler än 125 000 handlare i 65 olika länder att ta betalt. Worldline är en av världens största betalningskoncerner.

I samarbete med Worldline erbjuder Nordea ditt företag en paketlösning med avtal om kortinlösen och kortterminal. Du kommer igång snabbt och enkelt – oftast inom 24 timmar.

Du får alltid support då kundtjänsten har öppet sex dagar i veckan.

Har ditt företag redan ett avtal om kortinlösen och vill kontakta Worldline?

Ringa +358 9 315 82 555 eller skicka e-post till support.nordics@worldline.com