Ryhdy toimiin

Etene viisaasti

Päästäksesi vauhtiin uusilla markkina-alueilla, tarvitset luotettavan rahoituskumppanin, joka luottaa projektiisi. Tutustu, kuinka Nordea voi tukea yritystäsi laajentumaan.

  • Hanki kokenut kumppani talousasioissa
  • Käytä vienti- ja tuontiyrityksille räätälöityjä rahoitusratkaisuja
  • Hyödynnä markkinaraportteja

Kun haluat laajentaa liiketoimintaasi, yksi tärkeimmistä asioista on löytää sopiva rahoituskumppani. Sellainen, joka uskoo projektiisi ja jakaa kunnianhimosi.

Autamme yritystäsi laajentumaan

Kun olet tutkinut uusia markkinoita ja päättänyt laajentumisstrategiasi, on aika miettiä millaisia pankkipalveluja tarvitset.

Alkuvaiheessa sinun on katettava ainakin matka-, konsultaatio-, näyte- ja vuokrakustannuksia. Jatkossa taloudelliset tarpeesi kasvavat, sillä on investoitava tuotekehitykseen, laitteistoon, työntekijöihin ja samalla pidettävä kassavirta tasaisena.

Räätälöityjä ratkaisuja vienti- ja tuontiyrityksille

Tarjoamme laajan valikoiman rahoitusratkaisuja ulkomaankauppaa tekeville yrityksille. Autamme sinua pitämään kassavirtasi vakaana, pienentämään riskejä ja poistamaan esteitä maksuliikenteestä.

Nordealla on pitkä kokemus

Olemme päivittäin mukana monenlaisessa liiketoiminnassa ympäri maailman. Yhteistyöpankkiemme kansainvälisen verkoston kautta voimme auttaa sinua yrityksesi laajentumishankkeissa.

Olipa yrityksesi suuri tai pieni, toimipa se missä päin tai millä toimialalla tahansa, me voimme tarjota vakaan taloudellisen pohjan toiminnallesi.

Ota yhteyttä ja pääse heti vauhtiin!