Tilit yritykselle

Löydä sopivin tiliratkaisu yrityksesi tarpeisiin. Esimerkiksi Käyttötili sopii kaikille yrityksille päivittäisten raha-asioiden hoitoon ja sen saat avattua kätevästi verkossa.

Jokainen tarvitsee pankkitilin

Pankkitili on keskeinen osa kaikkea liiketoimintaa: sinne talletetaan rahaa, siltä tehdään luottokortti- ja mobiilimaksuja ja sinne päätyvät myös yrityksesi myyntituotot. Voit käyttää pankkitiliäsi sekä verkko- että mobiilipankin kautta ja liittää siihen monia palveluita, jotka helpottavat yrityksesi päivittäistä liiketoimintaa.

Tilejä erilaisille yrityksille

Valikoimassamme on kaksi erilaista yritystiliä:

  • Yrityksen käyttötili pienille ja keskisuurille yrityksille
  • Shekkitili keskisuurille ja suurille yrityksille

Ei siis ole ihmekään, että useimmat aloittavat yritykset valitsevat juuri yrityksen käyttötilin ja liittävät siihen kaikki maksamisen palvelunsa.

Jos yrityksesi tekee tai vastaanottaa maksuja toistuvasti myös euroalueen ulkopuolelta, kannattaa harkita valuuttatilin avaamista. Se voi tehostaa yrityksen maksuliikenteen hallintaa. 

Käyttötili

Pienten ja keskisuurten yritysten monipuolinen maksuliiketili, johon saa kaikki maksuliikepalvelut.

Lue lisää käyttötilistä

Shekkitili

Keski- ja suuryrityksille sopiva maksuliiketili, johon saa kaikki päivittäiseen maksuliikkeenhoitoon tarvittavat palvelut.

Lue lisää shekkitilistä

Valuuttatili

Valuuttatilillä mahdollistat euromaiden ulkopuolisen maksuliikkeen hoidon.

Lue lisää valuuttatilistä

Pidä kirjanpitosi ajan tasalla

Kaikki maksutapahtumat näkyvät tililläsi. Saat kattavan yleiskatsauksen yrityksesi menoista ja myynnistä. Voit myös tarkistaa tilisi saldon reaaliaikaisesti verkko- tai mobiilipankista. Kaikkein parasta on, että voit lähettää tiliotteen kirjanpitäjällesi muutamalla klikkauksella. Helppoa kuin mikä.

Tiliote ja tapahtumaraportit

Virallinen todistus tilin tapahtumista ja saldosta. Lisäksi yrityksesi voi valita erilaisia konekielisiä raportteja, jotka tukevat kassan hallintaa.

Lue lisää tiliotteesta ja tapahtumaraporteista

Saldotodistus

Saldotodistukseen on koottu tilien ja tililuottojen kuukauden viimeisen päivän saldot ja siirtyvät korot. Vaivattomasti verkkopankista tai eräsiirrosta.

Lue lisää saldotodistuksesta

Eräsiirto

Sähköisten pankkipalveluaineistojen tiedostosiirtokanava, joka kattaa kaikki maksuliikkeen hoitoon tarvitsemasi palvelut.

Lue lisää eräsiirrosta

Kassanhallinta

Maksuvalmiudenhallinnalla pyritään takaamaan yrityksesi kyky suoriutua maksuvelvoitteistaan. Merkittävänä osana tähän kuuluu tehokas kassanhallinta.

Lue lisää kassanhallinnasta

Tarvitsetko yritystilin uudelle yrityksellesi?

Voit avata yritystilin verkossa helposti tästä

Avaa yritystili ja muut palvelut