Maksuliiketili
Valuuttatili
Konsernitili

Tule Nordean yritysasiakkaaksi ja avaa tili yrityksellesi verkossa

Yritysasiakkaaksi-palvelu on helppo ja kätevä tapa tulla Nordean asiakkaaksi ja avata yritystili, sekä muut tarvitsemasi yrityspalvelut verkossa. Tutustu palveluun ja tarjontaamme tarkemmin täällä.

Voit käyttää palvelua minkä tahansa suomalaisen pankin pankkitunnuksilla.

Onko yritykselläsi jo asiakkuus? Avaa yrityksellesi lisää palveluita verkossa

Tilin avaaminen käy kätevästi asiakaspalvelussa, kun olet yrityksesi nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö tai toimitat vaadittavat asiakirjat, ja sinulla on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Ota yhteyttä Nordea Business Centreen ja saat apua myös muissa yrityksen pankkiasiointiin liittyvissä asioissa. 

Pidä kirjanpitosi ajan tasalla

Kaikki maksutapahtumat näkyvät tililläsi. Saat kattavan yleiskatsauksen yrityksesi menoista ja myynnistä. Voit myös tarkistaa tilisi saldon reaaliaikaisesti verkko- tai mobiilipankista. Kaikkein parasta on, että voit lähettää tiliotteen kirjanpitäjällesi muutamalla klikkauksella. Helppoa kuin mikä.

Tiliote ja tapahtumaraportit

Virallinen todistus tilin tapahtumista ja saldosta. Lisäksi yrityksesi voi valita erilaisia konekielisiä raportteja, jotka tukevat kassan hallintaa.

Lue lisää tiliotteesta ja tapahtumaraporteista

Saldotodistus

Saldotodistukseen on koottu tilien ja tililuottojen kuukauden viimeisen päivän saldot ja siirtyvät korot. Vaivattomasti verkkopankista tai eräsiirrosta.

Lue lisää saldotodistuksesta

Eräsiirto

Sähköisten pankkipalveluaineistojen tiedostosiirtokanava, joka kattaa kaikki maksuliikkeen hoitoon tarvitsemasi palvelut.

Lue lisää eräsiirrosta

Kassanhallinta

Maksuvalmiudenhallinnalla pyritään takaamaan yrityksesi kyky suoriutua maksuvelvoitteistaan. Merkittävänä osana tähän kuuluu tehokas kassanhallinta.

Lue lisää kassanhallinnasta

Tarvitsetko yritystilin uudelle yrityksellesi?

Voit avata yritystilin verkossa helposti tästä

Avaa yritystili ja muut palvelut