Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Laskutus ja maksaminen

Laskuta asiakkaitasi esimerkiksi e-laskulla ja hoida maksaminen vaivattomasti eräsiirtona tai verkkopankista. Kauppiaspalvelujen avulla voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa kortilla ja saat rahat nopeasti tilillesi.

Varmista sujuva maksuliike

Yrityksesi päivittäisten kulujen ja tavaran- ja palveluntoimittajien laskujen maksaminen pitäisi olla mahdollisimman helppoa. Jotta saat rakennettua maksamiseen toimivat rutiinit, voit käyttää apunasi palveluitamme ja teknologiaa. Sama pätee yrityksesi laskutukseen ja maksutapoihin, joita asiakkaat voivat käyttää ostaessaan yritykseltäsi tuotteita ja palveluita.

Saapuva maksuliikenne

Laskut

Laskut

Monet yritykset laskuttavat asiakkaitaan. Suunnittele laskujesi maksuajat niin, että kassavirtasi pysyy tasaisena ja yrityksesi kilpailukykyisenä. Laskutuksessa on tärkeää tarkistaa saapuvat maksut säännöllisesti ja lähettää muistutuksia asiakkaille, joiden maksut ovat myöhässä. Jos hoidat yrityksesi laskutuksen verkkopankissa, suosittelemme käyttämään e-laskupalveluamme, jossa voit luoda ja lähettää laskuja suoraan verkkopankista. Voit myös harkita laskutusohjelma Taimeria, jonka helpottaa saapuvien maksujen seurantaa. 

Suositellut tuotteet 

E-laskutAvautuu uuteen ikkunaan

Verkkokaupat
Kivijalkakaupat

Lähtevä maksuliikenne

Toistuvat maksut (palkat, vuokra jne.)

Toistuvat maksut (palkat, vuokra jne.)

Jos yritykselläsi on toistuvia maksuja, joiden summat eivät vaihtele, voit määrittää maksut toistumaan säännöllisesti verkkopankissa tai mobiilipankissa.

Oletko kuullut verkkopalkasta? Verkkopalkkapalvelu toimittaa sähköiset palkkalaskelmat työntekijöillesi suoraan verkkopankkiin heidän käyttämästään pankista riippumatta

Suositellut tuotteet

EräsiirtopalvelutAvautuu uuteen ikkunaan

VerkkopankkiAvautuu uuteen ikkunaan

MobiilipankkiAvautuu uuteen ikkunaan

SiirtoAvautuu uuteen ikkunaan

E-laskuAvautuu uuteen ikkunaan

VerkkopalkkaAvautuu uuteen ikkunaan

Tavaran- ja palveluntoimittajat
Päivittäiset kulut
Ulkomaan maksut