Varmista sujuva maksuliike

Yrityksesi päivittäisten kulujen ja tavaran- ja palveluntoimittajien laskujen maksaminen pitäisi olla mahdollisimman helppoa. Jotta saat rakennettua maksamiseen toimivat rutiinit, voit käyttää apunasi palveluitamme ja teknologiaa. Sama pätee yrityksesi laskutukseen ja maksutapoihin, joita asiakkaat voivat käyttää ostaessaan yritykseltäsi tuotteita ja palveluita.

Saapuva maksuliikenne

Laskut
Verkkokaupat
Kivijalkakaupat

Laskut

Monet yritykset laskuttavat asiakkaitaan. Suunnittele laskujesi maksuajat niin, että kassavirtasi pysyy tasaisena ja yrityksesi kilpailukykyisenä. Laskutuksessa on tärkeää tarkistaa saapuvat maksut säännöllisesti ja lähettää muistutuksia asiakkaille, joiden maksut ovat myöhässä. Jos hoidat yrityksesi laskutuksen verkkopankissa, suosittelemme käyttämään e-laskupalveluamme, jossa voit luoda ja lähettää laskuja suoraan verkkopankista. Voit myös harkita laskutusohjelma Taimeria, jonka helpottaa saapuvien maksujen seurantaa. 

Suositellut tuotteet 

E-laskut

Verkkokaupat

On tärkeää, että asiakkaasi voivat maksaa helposti ja haluamallaan tavalla. Se vaikuttaa yrityksesi myyntiin. 

Suositellut tuotteet

Siirto

Palvelut kauppiaille

Kivijalkakaupat

Varmista, että kaupassasi voi maksaa monilla eri maksutavoilla, sillä harvat asiakkaat maksavat enää käteisellä. Tarjoamme yhteistyössä Worldlinen kanssa vaihtoehdoksi korttimaksamisen, jolloin Worldline toimittaa yrityksellesi maksupäätteen. Asiakkaille kannattaa tarjota vaihtoehtona myös mobiilimaksamista. Voit käyttää siihen esimerkiksi Siirto Yrityksille -palvelua.

Suositellut tuotteet 

Siirto

Palvelut kauppiaille

Lähtevä maksuliikenne

Toistuvat maksut (palkat, vuokra jne.)
Tavaran- ja palveluntoimittajat
Päivittäiset kulut
Ulkomaan maksut

Toistuvat maksut (palkat, vuokra jne.)

Jos yritykselläsi on toistuvia maksuja, joiden summat eivät vaihtele, voit määrittää maksut toistumaan säännöllisesti verkkopankissa tai mobiilipankissa.

Oletko kuullut verkkopalkasta? Verkkopalkkapalvelu toimittaa sähköiset palkkalaskelmat työntekijöillesi suoraan verkkopankkiin heidän käyttämästään pankista riippumatta

Suositellut tuotteet

Eräsiirtopalvelut

Nordea Business

Siirto

E-lasku

Verkkopalkka

Tavaran- ja palveluntoimittajat

Voit järjestellä laskujen maksut monella eri tavalla riippuen siitä, monenko tavaran- ja palveluntoimittajan kanssa yrityksesi tekee yhteistyötä. Tärkeintä on, että pystyt yhdistämään maksurutiinit saumattomaksi osaksi yrityksesi toimintaa. Jos yritykselläsi on käytössä taloushallinnon järjestelmä, voit maksaa suuria määriä laskuja eräsiirtopalvelussa, jonne voit ladata kaikki maksut, jotka haluat meidän käsittelevän. Voit myös maksaa laskut verkkopankissa tai kokeilla nopeaa ja kätevää mobiilipankkia. Joissain tapauksissa Siirto on hyvä vaihtoehto, jos haluat maksaa laskuja välittömästi. Käyttävätkö tavaran- ja palveluntoimittajasi e-laskuja? Siinä tapauksessa saapuvien laskujen käsittely ja maksujen automatisointi on helppoa.

Suositellut tuotteet

Eräsiirtopalvelut

Nordea Business

Siirto

E-lasku

Päivittäiset kulut

Helpoin tapa maksaa yrityksesi päivittäiset kulut (esimerkiksi tarvikkeet, lounaat ja matkakulut) on liittää luottokorttisi mobiilimaksupalveluun, kuten Google Payhin tai Apple Payhin. Näin maksuväline kulkee aina mukanasi ja saat ajantasaiset tiedot menoistasi kirjanpitoa varten.

Suositellut tuotteet

Yrityskortit

Ulkomaan maksut

Ulkomaan maksut hoituvat verkkopankissa tai mobiilipankissa. Jos yrityksesi taas tekee säännöllisiä valuuttamaksuja, kannattaa avuksi ottaa AutoFX. Sen ansiosta sinun ei enää tarvitse seurata valuuttatiliesi saldoja ja valuuttakauppoja manuaalisesti.

Huomioithan, että muissa EU-maissa toimivat tavaran- tai palveluntoimittajat eivät lisää laskuunsa arvonlisäveroa. Sinun on toimitettava niille yrityksesi alv-numero.

Suositellut tuotteet

Nordea Business

Valuuttatili

Valuuttamaksu

AutoFX

FX hedging