Korttimaksujen vastaanottaminen

Kun yrityksesi vastaanottaa korttimaksuja, asiakkaat voivat maksaa kortilla tai mobiilimaksulla. Maksaminen on asiakkaille helppoa ja kätevää. Rahat tilitetään nopeasti Nordean tilillesi. Nordea tarjoaa yhteistyössä Worldlinen kanssa yrityksellesi samassa paketissa sekä korttitilityssopimuksen että maksupäätteet.

Mitä korttimaksujen vastaanottaminen edellyttää?

Yritykselläsi on oltava korttitilityssopimus. Jos yrityksesi on kivijalkaliike, tarvitset myös maksupäätteen, jotta voit vastaanottaa maksuja. Jos yritykselläsi on verkkokauppa tai sovellus, tarvitset siihen soveltuvan maksuratkaisun.

Täyden palvelun ratkaisu Worldlinelta

Nordea tarjoaa, yhteistyössä Worldlinen kanssa, yrityksellesi samassa paketissa korttitilityssopimuksen ja maksupäätteen. Paketti sopii erityisesti yrittäjille, joilla on kivijalkaliike, ravintola tai kahvila.

Korttimaksujen hyödyt: 

  • Myynti kasvaa, kun asiakkaat voivat tehdä korttimaksuja yli 100:ssa eri valuutassa
  • Rahat yrityksesi tilille seuraavana arkipäivänä
  • Turvallinen ja helppokäyttöinen ratkaisu
  • Kätevä raportointityökalu, josta saat yleiskuvan maksusuorituksista

Täyden palvelun pakettiratkaisu

Bambora One – sopii yrityksille, jotka haluavat sekä korttitilityssopimuksen että maksupäätteen korttimaksujen vastaanottamista varten. Voit valita, haluatko langattoman vai kassajärjestelmään integroitavan maksupäätteen. 

  • Maksupäätteen kuukausihinta: alkaen 25€.
  • Tapahtumakohtainen veloitus: alkaen 1,45 %.
  • Sopimuskausi: 24 kuukautta

Pelkkä korttitilityssopimus

Bambora Acceptance – sopii yrityksille, jotka tarvitsevat korttitilityssopimuksen maksujen vastaanottamiseen kaikissa kanavissa (myymälässä, verkossa ja mobiilissa).

Pelkkä maksupääte

Bambora Device – sopii yrityksille, joilla on jo korttitilityssopimus ja jotka tarvitsevat pelkän maksupäätteen korttimaksujen vastaanottamista varten. 

Voit valita, haluatko langattoman vai kassakoneeseen yhdistettävän maksupäätteen.

Molemmat vaihtoehdot ovat nopeita, turvallisia ja helppokäyttöisiä.

Lue lisää Worldlinen tarjouksesta

Voit ottaa suoraan yhteyttä Worldlinen myyntitiimiin tai Nordeaan, niin autamme sinut alkuun.

Lue lisää ja aloita käyttö Avautuu uuteen ikkunaan

Tietoa Worldlinesta

Worldline on yksi Pohjoismaiden johtavista Kortti tilityskumppaneista, jolla on asiakkaana yli 125 000 kauppiasta 65 maassa. Worldline on yksi maailman suurimmista maksupalvelujen tarjoajista.

Nordea tarjoaa yhteistyössä Worldlinen kanssa yrityksellesi samassa paketissa sekä korttitilityssopimuksen että maksupäätteen. Käyttöönotto onnistuu nopeasti ja helposti –  jopa 24 tunnin kuluessa. Tukea on aina tarjolla, sillä asiakaspalvelu on avoinna kuutena päivänä viikossa.

Onko yritykselläsi jo korttitilityssopimus ja haluat ottaa yhteyttä Worldlineen?

Soita numeroon 010-10 66 000 ja valitse 2 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@bambora.com