Nordea Merchant Services by Worldline

Nordean kauppiaspalvelut yhteistyössä Worldlinen kanssa sisältävät kaiken, mitä tarvitset maksujen vastaanottamiseen – helposti yhdellä sopimuksella. Varmistamme myös, että Nordean asiakkaana saat yksinkertaisen, läpinäkyvän ja kilpailukykyisen hinnoittelun koskien kaikkia kauppiaspalveluitamme.

 • Kaikille kanaville – myitpä sitten myymälässä tai verkossa, me tarjoamme kaikki tarvittavat työkalut maksupäätteistä verkkokaupan kassaratkaisuun, sisältäen myös tärkeät korttitilityspalvelut ja taustalla toimivat raportointiportaalit.
 • Kaikille maksutavoille – avullamme sinun on helppo tarjota kaikki asiakkaidesi haluamat maksutavat: korttimaksut Visalla, Mastercardilla ja muilla kansainvälisillä korteilla, mobiili- ja verkkopankkimaksut sekä osta nyt, maksa myöhemmin  ratkaisut laskulla ja osamaksulla.
 • Luotettavat kumppanit – palvelemme sinua yhdessä Worldlinen kanssa täyden palvelun pankkikumppanina kaikissa maksuasioissa.

Tietoa Nordean yhteistyöstä Worldlinen kanssa

Worldline on turvallisten maksujen ja luotettavien maksutapahtumien maailmanlaajuinen johtaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja turvallisia ratkaisuja sekä palveluja koko maksamisen arvoketjussa. Nordea tarjoaa yhdessä kumppaninsa Worldlinen kanssa yritysasiakkaille täyden palvelun ratkaisut maksujen vastaanottamiseen kaikissa myyntikanavissa – sekä verkossa että myymälöissä. 

Lue lisää osoitteessa worldline.comAvautuu uuteen ikkunaan

Computer 640x360Myytkö verkkokaupassa?

Oletko ottamassa ensiaskeleita sähköisessä kaupankäynnissä vai onko sinulla jo verkkokauppa tai jokin muu verkkopalvelu? Haluatko saada helposti käyttöösi kaikki tärkeät pohjoismaiset ja kansainväliset maksutavat? Jos vastaat kyllä, Worldline Checkout on sinun valintasi!

Accounts Stack of Coins iconMyytkö myymälässä?

Haluamme tehdä korttimaksujen vastaanottamisesta myymälässä helppoa. Varmistamme asiakkaillesi helpon ja turvallisen maksamisen, jotta sinä voit keskittyä liiketoiminnan johtamiseen olipa sitten kyseessä vähittäiskauppa, ravintola, kahvila tai palvelualan yritys.

Cards icon - 640x360Pelkkiä korttitilityksiä?

Korttimaksujen vastaanottaminen edellyttää sekä asiakkaiden käyttöön tulevaa maksuratkaisua – maksupäätettä tai verkkokaupan kassaa – että korttitilityssopimusta. Täyden palvelun pakettimme vastaavat molempiin tarpeisiin.

Worldline Checkout

Verkkomaksamisen ratkaisumme Worldline Checkout on täyden palvelun kokonaisuus ja sisältää kaiken, mitä tarvitset maksujen vastaanottamiseen asiakkailtasi verkossa. Se sisältää helposti integroitavan kassaratkaisun sekä korttitilityssopimuksen ja lisäksi saat automaattisesti käyttöösi kaikki markkinallasi tärkeät maksutavat. Varmistamme, että Nordean asiakkaana saat yksinkertaisen, läpinäkyvän ja kilpailukykyisen hinnoittelun kaikille verkkomaksuille.

 • Yksi sopimus – kaikki, mitä tarvitset maksujen vastaanottamiseen verkossa.
 • Helppo integrointi – pääset nopeasti alkuun millä tahansa verkkokauppa-alustalla.
 • Konversio – maksupalvelun älykkäät ominaisuudet ja responsiivisuus tehostavat myyntiä.
 • Läpinäkyvä hinnoittelu – yksinkertainen ja kilpailukykyinen hinnoittelu ilman aloitusmaksua tai pitkiä sopimuskausia.

Hinnoittelu

Kuukausimaksu
25 €

Tapahtumakohtainen veloitus (kortti- ja mobiilimaksut, lasku)
1,95%*

*) EU/EEA-alueen debit/credit-kortit, muut kortit 2,95%

Korttitilityssopimus

Korttimaksujen vastaanottaminen edellyttää sekä maksuratkaisua – verkkokaupan kassaa –  että korttitilityssopimusta. Täyden palvelun pakettimme vastaa molempiin tarpeisiin! Euroopan johtavana tilityskumppanina Worldline tilittää saapuvat maksut päivittäin tilillesi.

Helppo hallinta

Ratkaisuun sisältyvällä raportointityökalulla saat selkeän yleiskuvan kaikista maksutapahtumista ja tilityksistä. Voit etsiä tapahtumia ja ladata älykkäitä raportteja. Portaalissa voit myös helposti myös muuttaa esimerkiksi verkkokaupan kassasivun ulkoasua.

Maksaminen laskulla

Lisää valinnanvapautta! Olemme kehittäneet yhdessä Walleyn kanssa helpomman tavan tarjota ”osta nyt, maksa myöhemmin” -vaihtoehtoja. Kauppiaana saat rahasi seuraavana päivänä ilman luottoriskiä tai ylimääräistä hallinnointia.

Maksutavat

Lisää joustavuutta ja paranna konversiota! Bambora Checkout kaikki pohjoismaiset mobiilimaksutavat: ruotsalaiset asiakkaat voivat maksaa Swishillä, tanskalaiset ja suomalaiset MobilePayllä ja norjalaiset Vippsillä. Lisäksi maksupalvelu tukee Suomessa erittäin tärkeitä verkkopankkimaksuja ja maksut onnistuvat myös Pay-by linkillä.

Nopea palvelu ja tuki

Saat Worldlineltä aina nopeaa palvelua ja tukea - kuutena päivänä viikossa. Paikalliset tukitiimimme kaikissa Pohjoismaissa varmistavat, että olemme aina valmiina auttamaan. Tarjoamme myös tarvittavan tuen riskien minimointiin ja petosten välttämiseen.

Worldline One

Myymälöille tarkoitettu ratkaisumme Worldline One on täyden palvelun kokonaisuus ja sisältää kaiken, mitä tarvitset maksujen vastaanottamiseen asiakkailtasi kaupoissa, ravintoloissa tai missä tahansa muussa fyysisessä myyntitilanteessa. Se sisältää aina maksupäätteen, korttitilityssopimuksen kaikille yleisimmille korttijärjestelmille sekä pääsy raportointityökaluun, jolla saa selkeän yleiskuvan kaikista maksuista ja tapahtumista. Varmistamme, että Nordean asiakkaana saat yksinkertaisen, läpinäkyvän ja kilpailukykyisen hinnoittelun kaikille korttimaksuille.

 • Kaikki samassa – kaikki, mitä tarvitset maksujen vastaanottamiseen myymälässä.
 • Laaja valikoima maksutapoja – tukee kaikkia kansainvälisiä korttijärjestelmiä: Visa, Mastercard, JCB, Union Pay, Diners International ja Discover sekä American Express.
 • Yksinkertainen hinnoittelu – yksinkertainen ja kilpailukykyinen hinnoittelu Nordean asiakkaille ilman aloitusmaksua.
 • Nopeat tilitykset – saat rahasi seuraavana päivänä.

Hinnoittelu

Kuukausimaksu
alkaen 29,90 EUR, sis. maksupäätteen

Tapahtumakohtainen veloitus
alkaen 1,10 % (debit)

Sopimuskausi
24 kuukautta

Korttitilityssopimus

Korttimaksujen vastaanottaminen edellyttää sekä maksuratkaisua – maksupäätettä –  että korttitilityssopimusta. Täyden palvelun pakettimme vastaa molempiin tarpeisiin! Euroopan johtavana tilityskumppanina Worldline tilittää saapuvat maksut päivittäin tilillesi.

Mobiilimaksut

Anna asiakkaidesi maksaa puhelimella. Maksupäätteet soveltuvat kaikkeen lähimaksamiseen (NFC) ja asiakkaat voivat maksaa laittamalla korttinsa tai puhelimensa maksupäätteen lähelle.

Minimoi riskit

Tarjoamme parhaan mahdollisen turvallisuustason. Seuraamme kaikkia maksutapahtumia estääksemme mahdolliset petokset. Jos joudut petoksen kohteeksi tai asiakas vaatii maksunpalautusta, asiantuntijamme auttavat sinua.

Dynaaminen valuutanvaihto (DCC)

Salli maksut eri valuutoissa. Asiakkaasi voivat maksaa haluamassaan valuutassa, ja me huolehdimme valuutanvaihdosta asiakkaan pankista kilpailukykyisellä valuuttakurssilla.

Nopea palvelu ja tuki

Worldline tarjoaa aina nopeaa palvelua ja tukea ja on avoinna kuutena päivänä viikossa. Paikalliset tukitiimit kaikissa Pohjoismaissa varmistavat, että olemme aina valmiina auttamaan. Jos maksupäätteessäsi on ongelmia, joita emme pysty ratkaisemaan heti, lähetämme uuden päätteen aina maksutta 24 tunnin kuluessa.

Helppo hallinta

Ratkaisuun sisältyvällä raportointityökalulla saat selkeän yleiskuvan kaikista maksutapahtumista ja tilityksistä. Voit etsiä tapahtumia ja ladata älykkäitä raportteja, jotka auttavat kehittämään liiketoimintaa.

apple pay master card milkshake small overlay

Pelkkä korttitilityssopimus?

Korttimaksujen vastaanottaminen edellyttää sekä asiakkaiden käyttöön tulevaa maksuratkaisua – maksupäätettä tai verkkokaupan kassaa – että korttitilityssopimusta. Täyden palvelun pakettimme vastaavat molempiin tarpeisiin.

Mikäli sinulla on jo maksupääte tai haluat vain vaihtaa verkkokauppasi maksuratkaisun korttitilityskumppania, tarjoamme yhdessä Worldlinen kanssa mahdollisuutta solmia pelkkä tilityssopimus. Ota yhteyttä ja autamme sinut eteenpäin! 

Kuinka pääsen alkuun?

Klikkaa alla olevaa linkkiä, jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle 24 tunnin kuluessa. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä suoraan omaan yhteyshenkilöösi Nordeassa ja autamme sinut eteenpäin!

Aloita tästä! Avautuu uuteen ikkunaan

Tietoa Worldlinesta

Worldline on turvallisten maksujen ja luotettavien maksutapahtumien maailmanlaajuinen johtaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja turvallisia ratkaisuja sekä palveluja koko maksamisen arvoketjussa. Nordea tarjoaa yhdessä kumppaninsa Worldlinen kanssa yritysasiakkaille täyden palvelun ratkaisut maksujen vastaanottamiseen kaikissa myyntikanavissa – sekä verkossa että myymälöissä.

Worldline on yksi on maailman suurimmista maksupalvelujen tarjoajista ja se tarjoaa palveluitaan yli miljoonalle kauppiaalle yli 50 maassa. 

Käytätkö jo Worldlinen palveluita ja haluat ottaa yhteyttä kauppiastukeen?

Soita numeroon +358 9 315 82 555 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support.nordics@worldline.com