Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Par ser på laptop

E-maksu

E-maksun käyttäminen tekee kaupankäynnin verkossa vaivattomaksi ja turvalliseksi. Se soveltuu maksutavaksi lähes kaikkeen verkkokaupankäyntiin. Käyttämällä e-maksua säästät laskutuksessa ja postiennakkomaksuissa.

Nyt Siirto-vahvistus osana Nordean e-maksua

Siirto-maksutapa on lisätty jokaiseen verkkokauppaan osaksi Nordean e-maksua. Siirto näytetään asiakkaalle Nordean e-maksun yhtenä maksutapana.

Nyt kuluttajat voivat maksaa verkkokaupassa ostoksensa helposti Siirto-maksuja tukevalla sovelluksella. Nordean e-maksuun liitettyä Siirtoa voivat käyttää myös muiden pankkien asiakkaat.

Siirto-maksun hyödyt kauppiaalle

  • Siirto-mobiilimaksu kuluttajille ilman uutta sopimusta tai erillistä integraatiota.
  • Yksi maksunappi tavoittaa Siirto-käyttäjät kaikissa pankeissa.
  • Siirto-maksu saapuu reaaliajassa maksajan pankista riippumatta.

Uudistuksen vaikutukset kauppiaalle

Uudistus ei edellytä yritykseltäsi toimenpiteitä eikä vaikuta e-maksun rajapintoihin, palveluehtoihin tai hinnoitteluun, mikäli yritykselläsi on sopimus Nordean kanssa e-maksusta. Tilitapahtumissa Siirto-maksuissa maksajana näkyy Nordea ja todellinen maksaja.

Siirto-maksun aktivointi voi edellyttää toimenpiteitä maksunvälittäjiltäsi, mikäli käytät tällaista. Varmista uudistuksen aikataulu ja ole yhteydessä maksunvälittäjääsi.

Uusi maksunappi lisää Siirto-maksun näkyvyyttä

Kauppiaan kannattaa korvata vanha Nordea-maksunappi uudella Nordea-Siirto-napilla. Lataa uudet maksunapit kohdasta Nordea-painikkeen käyttöohje.

Uudistuksen vaikutukset maksunvälittäjälle

Maksunvälittäjän on päivitettävä e-maksun rajapinta uusimman version (0004) mukaiseksi, jotta Siirto-maksu näkyy yhtenä e-maksun vahvistustapana.

E-maksun versio 0004 tukee myös varainsiirtoasetusta 2015/847. E-maksun uusimman palvelukuvauksen löydät kohdasta Palvelukuvaukset.

Tehosta verkkokauppasi myyntiä

E-maksu on tärkeä osa toimivaa verkkokauppaa yhtenä maksu- ja laskutusvaihtona yrityksen asiakkaille. E-maksu soveltuu niin isoille kuin pienillekin yrityksille, myös julkisen sektorin toimijoille kuten kunnille ja viranomaisille.

E-maksulla voivat maksaa tavalliset kuluttajat – asiakkaasi – mutta se soveltuu myös yritysten maksutavaksi. Maksaja tarvitsee vain pankkitunnukset. 

E-maksun edut:

  • Tarjoamalla asiakkaillesi useampia maksutapoja, parannat usein myös myyntimahdollisuuksia.
  • Vähennät omia riskejäsi, kun asiakkaasi maksavat ostoksensa etukäteen.
  • Rahat tulevat nopeasti ja turvallisesti yrityksesi tilille, jolloin kassanhallinta tehostuu.
  • Asiakkaillesi helppo ja vaivaton tapa maksaa ostokset, sillä sen käytöstä ei aiheudu ylimääräisiä kuluja ostajalle.
  • Viitemaksu mahdollistaa tilaus-maksamisketjun automatisoinnin.
  • E-maksun palautustoiminnolla voit helposti ja nopeasti palauttaa asiakkaan maksaman maksun, jos et ole voinutkaan toimittaa tilausta.  
  • E-maksusopimusta voit hyödyntää myös mobiilissa kanavassa. 
Palvelukuvaukset
E-maksun käyttöönotto
Nordea-painikkeen käyttöohje

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä