Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

E-lasku

E-laskulla lähetät sähköisiä laskuja sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaillesi. Tarjoamme sinulle aina sopivan vaihtoehdon lähettää ja vastaanottaa e-laskuja, käytitpä sitten verkkopankkia tai omaa taloushallinnon järjestelmääsi.

Kustannussäästöjä ja tehokkaampaa taloushallintoa

Yrityksesi koosta riippumatta e-lasku tehostaa taloushallinnon prosesseja merkittävästi ja lisäksi saavutat huomattavia kustannussäästöjä. Yhdellä e-laskusopimuksella tavoitat sekä yritykset että kaikkien pankkien henkilöasiakkaat.

Voit lähettää laskuja pankkiyhteydellä eräsiirron kautta tai yrityksen verkkopankin e-laskupalvelussa.

Edut yrityksellesi:

  • E-lasku eräsiirrossa -palvelu mahdollistaa integroinnin taloushallinnon järjestelmiin samaan tapaan kuin maksuliikenteessä. Pankin eräsiirto tarjoaa ylivoimaisen ja luotettavan jakelukanavan.
  • Verkkopankin e-laskupalvelu mahdollistaa laskujen muodostamisen ja lähettämisen sekä vastaanottamisen ja maksamisen - erillistä laskutusohjelmaa ei tarvita.
  • Yrityksestäsi sähköisenä lähetetty lasku toimitetaan tarvittaessa postitse Suomeen ja ulkomaille niille vastaanottajille, jotka eivät vielä ota vastaan verkkolaskuja.

Verkkopankissa

Hoida laskutus pienin kustannuksin, aikaa ja vaivaa säästäen. 

E-laskupalvelulla lähetät ja vastaanotat laskuja sähköisesti kaiken kokoisten yritysten välillä. E-laskun käyttöönotto edellyttää, että yritykselläsi on käytössään Nordean verkkopankki ja että yrityksen kotipaikka on Suomessa. Erillistä laskutusohjelmaa ei tarvita.

Verkkolaskutukseen siirtyminen ei vaadi lisäinvestointeja ja käyttöönotto tapahtuu vaivattomasti Nordean verkkopankin kautta. Verkkopankin palveluvalikoimasta löydät e-lasku-linkin. Palvelun saat käyttöösi saman tien.

Eräsiirrossa

Voit valita pelkän verkkolaskujen lähetyksen tai vastaanoton – tai molemmat.

Lähtevät laskut -aineiston muodostat yrityksesi taloushallinnon järjestelmässä ja lähetät Nordean eräsiirtoon aivan kuten muutkin maksuliikeaineistosi.  Vastaavasti saapuvat laskut -aineiston noudat Nordeasta eräsiirtona ja viet edelleen tarkastettavaksi ja tiliöitäväksi taloushallinnon järjestelmääsi.

Palvelu antaa mahdollisuuden laskutuksen ja laskujen käsittelyn täydelliseen automatisointiin. Palvelun käyttöönotto edellyttää että yritykselläsi on tietotekninen valmius käsitellä e-laskuja. Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Nordea Business Centreen.

Eräsiirron lisäpalvelut

Eräsiirron lisäpalvelut

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä