Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

E-lasku - lähetä ja vastaanota sähköisiä laskuja

E-laskulla lähetät sähköisiä laskuja sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaillesi. Tarjoamme sinulle aina sopivan vaihtoehdon lähettää ja vastaanottaa e-laskuja, käytitpä sitten verkkopankkia tai omaa taloushallinnon järjestelmääsi.

Edut yrityksellesi

  • Voit tehostaa taloushallinnon prosesseja automatisoimalla laskujen käsittelyä ja siirtymällä täysin sähköiseen laskutukseen
  • Vähennät kustannuksia esimerkiksi tulostus- ja postituskuluissa
  • Nopeutat kassanhallintaa, kun suoritukset tulevat tilillesi oikeilla tiedoilla ajallaan
  • Tavoitat kauttamme sekä yritys että kuluttaja-asiakkaat yhdellä sopimuksella
  • Hoidat laskutuksen turvallisesti eräsiirrossa tai verkkopankissa sinulle parhaiten sopivalla tavalla samaan tapaan kuin maksuliikenteen

Myyntilaskuista kopiot suoraan tilitoimistolle

  • Voit nyt välittää myyntilaskuistasi kopiot suoraan tilitoimistollesi e-laskuna, kun käytät e-laskua Nordea Business verkkopankissa
  • Säästät aikaa ja vaivaa, kun kopiot laskuistasi lähetetään automaattisesti tilitoimistollesi 
  • Sovi palvelusta tilitoimistosi kanssa ja ota palvelu käyttöön Nordea Business verkkopankin e-laskupalvelussa
Verkkopankin e-laskupalvelu

Verkkopankin e-laskupalvelu

Verkkopankin e-laskupalvelulla voit lähettää ja vastaanottaa laskuja helposti ja edullisesti - erillistä laskutusohjelmaa ei tarvita.

Palvelu sopii erityisesti sinulle, mikäli käytössäsi ei ole erillistä laskutusohjelmaa ja haluat helposti ja turvallisesti hoitaa laskutuksen yhdessä muun pankkiasioinnin kanssa. Palvelussa voit luoda ja lähettää e-laskuja sekä paperilaskuja yritysasiakkaillesi. Lisäksi voit vastaanottaa e-laskuja verkkopankkiin ja maksaa laskut vaivattomasti hyväksymällä laskun.

Verkkopankin kautta voit nyt myös välittää kopiot myyntilaskuistasi suoraan tilitoimistolle e-laskuna. Palvelun saa käyttöön e-laskupalvelussa verkkopankissa. 

Verkkopankin e-laskulla siirryt sähköiseen laskutukseen ilman lisäinvestointeja. Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Nordea Business Centreen. 

E-lasku eräsiirrossa-palvelu
Kuluttajalaskutus
Lisätietoja e-laskusta

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä