Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Woman wearing headset.

Eräsiirto

Eräsiirto on saapuvien ja lähtevien tiedostojen siirtoon tarkoitettu kanava yrityksesi ja Nordean maksuliikepalvelujen välillä. Eräsiirto on käytössä 24 tuntia jokaisena päivänä.

Eräsiirto on tiedonsiirtokanava

Maksuliike hoidetaan tehokkaimmin tiedostoina eräsiirron kautta. Yrityksesi voi automatisoida ja ajastaa lähetykset ja noudot suoraan taloushallinnon järjestelmästään ja näin rutiinitehtävät hoituvat käsin koskematta.

Yhteydenotto eräsiirtoon tapahtuu yrityksen verkkopankilla tai pankkiyhteysohjelmistolla, joita on saatavilla eri ohjelmistotoimittajilta. Suosittelemme vähintään kahden eri yhteyskanavan käyttöä, jotta normaalisti käytettävän linjayhteyden häiriötilanteessa käytettävissä on toinen yhteys kiireellisten aineistojen lähettämiseen ja noutoon.

Nordean eräsiirtopalvelut kattavat kaikki yrityksen koti- ja ulkomaan maksuliikkeen hoitoon tarvitsemat maksuliikepalvelut, korttimaksujen ja verkkolaskujen välittämisen sekä joukon muita palveluita. Maksuliikeaineistojen välittämisestä tehdään aina sopimus pankin kanssa.

Palvelukuvaus
Aineistojen aikataulut