Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Testaus

Tarkista maksutyyppien tietosisältö

Voit tarkistaa SEPA-maksujen ja muiden Yrityksen maksut –palveluun lähetettävien maksutyyppien tietosisällön lataamalla maksusanoman tilisiirron testityökaluun. Valitse maksutyyppiä vastaava sanomakuvaus ja tarkista sanoma. Tilisiirron testaustyökalussa on oma tarkistus Corporate eGatewayn kautta lähetettävälle maksusanomalle. E-laskun testaustyökalussa voit tarkistaa Finvoice-muotoisen e-laskun.

E-lasku

Työkalu Finvoice-sanomien muototarkistukseen

Voit käyttää Nordean tarjoamaa Finvoice-sanomien testaustyökalua tarkistaaksesi ohjelmistosi muodostamien sanomien rakenteen muodollisen ja osittain myös loogisen oikeellisuuden.

Työkalu on helppokäyttöinen ja saat vastauksen saman tien. Sanomista ei talleteta tietoa Nordean järjestelmiin. 

Työkalulla voit testata

Finvoice-muotoinen e-lasku

Nordea tarjoaa palvelun maksuttoman käytön omille asiakkailleen.

Käynnistä testausyökaluAvautuu uuteen ikkunaan 

Finvoice testauspalvelu on XMLdation Oy:n tuottama. Hyväksymällä siirtymisesi Käynnistä-linkillä siirryt pois Nordean verkkosivuilta XMLdation Oy:n palveluun. Palvelun käyttö edellyttää, että sovit palvelun käytöstä ja käyttöehdoista XMLdation Oy:n kanssa. Nordea ei ole kyseisen sopimuksen osapuoli, eikä Nordea vastaa miltään osin palvelun sisällöstä, toiminnasta, tuottamisesta tai saatavuudesta.

Rekisteröitymisen yhteydessä tarvitset koodin, jonka saat Maksuliikeneuvonnasta 0200 67210.

Palvelun käytettävyydestä ja siihen liittyvästä tuesta vastaa XMLdation Oy. Testauspalvelun raporttiin liittyvissä kysymyksissä saat apua ohjelmistontoimittajaltasi tai FA:n soveltamisohjeistaAvautuu uuteen ikkunaan.

Tilisiirto
Web Services
Aineistotyypit