Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Business (beta) – uusi verkkopankki

Nordea Business on uudistettu yrityksen verkkopankkisi. Siellä voit hoitaa useimmat päivittäiset pankkiasiasi helposti ja nopeasti – missä ja milloin tahansa.

Tervetuloa Nordea Businekseen (beta) – uudistettuun verkkopalveluun

Olemme päivittäneet verkkopankin Nordea Busineksen beta-versioon, jossa voit kokeilla uusia ja parannettuja toimintoja. Nordea Business tarjoaa sinulle muun muassa nämä ominaisuudet:

  • Uudet, entistäkin paremmat maksutoiminnot. 
  • Entistä parempi saatavuus, jotta voit helposti ja nopeasti ottaa yhteyttä osaavaan henkilöstöömme chatin ja videopuheluiden välityksellä. 
  • Uudistettu skaalautuva ulkoasu – voit kirjautua sisään nykyisellä Classic-käyttäjätunnuksellasi ja tunnuslukusovelluksella millä tahansa laitteella (tietokone, tabletti tai älypuhelin).

 

Huomioithan, että Nordea Businesta kehitetään asteittain, eivätkä kaikki uudet toiminnallisuudet ole vielä käytettävissä. Lisäämme beta-vaiheen aikana uusia ominaisuuksia lähes viikoittain. Toiminnallisuuksia kehitetään yhteistyössä asiakkaiden kanssa, minkä vuoksi palautteen antaminen on tärkeää.

Yrityksen Classic-verkkopankki toimii Nordea Busineksen rinnalla kunnes vastaavat toiminnallisuudet on lisätty Nordea Businekseen. 

Nordea Business on Yrityksen Classic-verkkopankin päivitetty versio

Nordea Business on avattu kaikille nykyisille yrityksen Classic-verkkopankin käyttäjille. Jatkossa voit hoitaa useimmat pankkiasiasi nopeammin ja helpommin Nordea Busineksen avulla – missä ja milloin tahansa.

Uusi verkkopankkisi

NB - ota yhteyttä

Jatkossa voit olla yhteydessä meihin milloin tahansa ja missä tahansa.

Annamme neuvoja ja vastaamme kysymyksiisi chatin ja videopuheluiden välityksellä. 

Ajantasaiset tilitiedot

NB - yleiskatsaus

Näet ajantasaiset tilitietosi ja kaikkien maksujen tilan älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella riippumatta siitä, kuljetko kokouksesta toiseen vai istutko koko päivän työpöytäsi ääressä.

SEPA-maksut

NB - maksut

Ensimmäiset Nordea Businekseen kehitetyt ominaisuudet liittyvät tileihin ja maksamiseen. Kokeile, miten voit helposti tehdä uusia SEPA-maksuja ja hoitaa kaikki maksut.

Arvostamme antamaasi palautetta

Auta meitä kehittämään paras palveleva yrityksen verkkopankki sinulle!

Asiakkaiden palaute auttaa meitä suunnittelemaan ja luomaan nykyaikaisen yrityksen verkkopankin, joka on nopeampi ja helppokäyttöisempi kuin koskaan. Voit antaa palautetta helposti suoraan Nordea Business-verkkopankissa.

NB - palaute 

Kokeile uutta verkkopankkiasi!

Voit kirjautua Nordea Businekseen yrityksesi verkkopankkitunnuksilla ja tunnuslukusovelluksella

Kirjaudu tästä Avautuu uuteen ikkunaan