Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Business – uusi verkkopankki yritysasiakkaille

Nordea Business on uudistettu verkkopankki yritysasiakkaille. Se korvaa 17.8.2020 loppuvan Classic–verkkopankkipalvelumme.

Nordea Business–verkkopankki helpottaa päivittäistä pankkiasiointia ja jättää sinulle enemmän aikaa yrittäjyyteen. Saat käyttöösi selkeytetyn ulkoasun, navigoinnin sekä uudistetut toiminnot. Verkkopankissa hoidat pankkiasiasi ajasta ja paikasta riippumatta, jopa ilman ajanvarausta tapahtuvien videopuheluiden välityksellä.

Lisäksi verkkopankkimme muotoutuu käyttämäsi laitteen mukaan, joten se toimii kätevästi niin tietokoneella kuin tabletillakin. Nordea Business-mobiilipankki on saatavilla myös erillisenä mobiilisovelluksena myöhemmin kevään 2020 aikana.

Nordea Businesta kehitetään asteittain. Lisäämme kehitysvaiheen aikana uusia ominaisuuksia lähes viikoittain. Toiminnallisuuksia kehitetään yhteistyössä asiakkaiden kanssa, minkä vuoksi palautteen antaminen on tärkeää. 

Toistaiseksi osa toiminnoista on käytettävissä vain Classic–verkkopankin puolella, johon pääset suoraan Nordea Busineksen kautta. Näitä palveluita ovat ulkomaanmaksut, aineistojen lähetys sekä asiakasposti, jotka siirtyvät myös osaksi Nordea Business–verkkopankkia 17.8.2020 mennessä. 

Lue usein kysytyt kysymykset verkkopankista ja tunnistautumisesta täältä.

Nordea Busineksen käyttöönotto vaatii tunnuslukusovelluksen tai – laitteen 

Huomioithan, että pahvisten tunnuslukukorttien käyttö yritysten verkkopalveluissa on päättynyt. Nordea Businekseen voit kirjautua tutulla Classic-verkkopankin käyttäjätunnuksella sekä tunnuslukusovelluksella tai -laitteella. Otathan tunnuslukusovelluksen käyttöösi viipymättä! 

Käyttöönotto

Käyttöönotto

Voit kirjautua Nordea Businekseen tutulla Classic-verkkopankin käyttäjätunnuksella sekä tunnuslukusovelluksella tai -laitteella. Otathan tunnuslukusovelluksen käyttöösi viipymättä! 

Käyttäessäsi tunnuslukusovellusta riittää, että muistat PIN-koodisi. Sovellus laskee taustalla kertakäyttöisiä tunnuslukuja ja välittää ne suojatusti pankille. Tunnuslukulaite puolestaan on kevyt, pienikokoinen ja kulkee kätevästi mukana esimerkiksi lompakon korttitaskussa. Myös sen käyttö on suojattu  PIN-koodilla. 

Katso ohjeet, kuinka otat käyttöön yrityksesi uudet tunnistautumisvälineet: tunnuslukusovelluksen tai tunnuslukulaitteen

Palvelut
Anna palautetta

Kirjaudu uuteen verkkopankkiisi tästä

Voit kirjautua Nordea Businekseen yrityksesi verkkopankkitunnuksilla ja tunnuslukusovelluksella/-laitteella.

Kirjaudu tästä Avautuu uuteen ikkunaan