Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Yrityksen verkkotapaaminen

Verkkotapaaminen on joustava tapa hoitaa yrityksesi pankkiasioita riippumatta siitä missä olet – kotona, toimistossa tai mökillä. Tarvitset vain tietokoneen tai iPad/Android –tabletin ja pankkitunnukset. Jos tietokoneessasi ei ole mikrofonia käytettävissä, soitamme sinulle puhelimella.

Mitä pankkiasioita verkkotapaamisessa voi hoitaa?

Yrityksen verkkotapaamisessa voit hoitaa yrityksesi pankkiasioita riippumatta siitä, missä olet. 

Verkkotapaaminen sopii yrityksellesi, jos olet esimerkiksi

  • tekemässä investointeja
  • kerryttänyt varallisuutta, jolle tulisi etsiä parempaa tuottoa
  • laajentamassa liiketoimintaa
  • kartoittamassa vakuutustarpeita.

Joustava tapa hoitaa yrityksesi pankkiasioita

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hoitaa vaivattomasti vaativatkin pankkiasiat verkossa. Verkkotapaamisessa saat asiantuntevaa palvelua joustavasti kaikkiin yrityksesi pankkitarpeisiin.

Palvelemme sinua verkossa arkisin klo 8.00-21.00 ja lauantaisin klo 10-16. Tarvitset vain puhelimen, tietokoneen tai tabletin ja pankkitunnukset.

Verkkotapaamisessa sinulle näytetään tapaamiseen liittyviä materiaaleja ja laskelmia tietokoneesi näytöllä samalla kun keskustelemme kanssasi pankkiasioistasi.

Ohjeita verkkotapaamiseen

1. Varaa aika yrityksen verkkotapaamiseen
  • Ajan verkkotapaamiseen voit varata soittamalla Nordea Business Centreen 0200 2121 (pvm/mpm) tai jättämällä yhteydenottopyynnön tästäAvautuu uuteen ikkunaan
  • Saat verkkotapaamisen ajankohdasta vahvistusviestin matkapuhelimeesi ja tapaaminen näkyy uudessa Nordea Business verkkopankissasi  kohdasta Ohje ja tuki/Ota yhteyttä.  
2. Liity verkkotapaamiseen
Tekniset tiedot