Tilioteuusinta - tee tiliotteen uusintatilaus täällä

Tilaa tilioteuusinnat yrityksen käyttöön tällä lomakkeella jos sinulla ei ole sähköistä tiliotetta tai et saa noudettua sitä verkkopankista. Nouda aina ensisijaisesti tiliotteen uusinta verkkopankista, mikäli kyse on alle 18 kuukautta vanhasta tiliotteesta. Verkkopankista noudettuna uusintatiliotteesta ei peritä erillistä maksua. 

Tällä tilauslomakkeella tilatut tiliotteet postitamme tilaajalle pankin tiedoissa olevaan yrityksen vakituiseen osoitteeseen. Toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Jos tilaus on yli 15 kuukaudelta tai kulujen veloitustili ei ole Nordeassa, tilaus tulee tehdä soittamalla Nordea Business Centreen numeroon 0200 2121 (pvm/mpm). Huom! Myös asiakaspalvelusta tilattuna toimitusaika on noin kaksi viikkoa, ja kulu on sama kuin lomakkeella tilattuna.

Jos tarvitset tietoja tilinpäätösaineistoon, tee tilaus lomakkeella tästä.

Hinnasto: 

Tiliotteen uusintatilaus maksaa 20 EUR / tiliote. Tilioteuusinnat tulostetaan kalenterikuukausittain. Veloitus tapahtuu ilmoitetulta Nordean tililtä. 

Varmista, että tilillä on katetta palvelumaksuihin ennen tilauksen tekemistä.

Yhteystiedot
Tilaus

Jos tilaus on yli 15 kuukautta, emme pysty käsittelemään tilaustasi tätä kautta. Ole yhteydessä Nordea Business Centreen tilataksesi tiliotteet.

Huom. tilaus ei ole mahdollinen kuluvalta kuukaudelta.
Kulut

Jos veloitustili ei ole Nordean tili, emme pysty käsittelemään tilaustasi tässä kanavassa. Ole yhteydessä Nordea Business Centreen tilataksesi tiliotteet.

Jos tilin kate ei riitä palvelumaksujen kattamiseen, emme pysty käsittelemään tilaustasi tässä kanavassa. Ole yhteydessä Nordea Business Centreen tilataksesi tiliotteet.