Tutustu autorahoituksen vaihtoehtoihin

Tärkeintä on tietysti ensin miettiä mihin tarkoitukseen yrityksesi ajoneuvoa tarvitsee. Tämän jälkeen on hyvä tutustua mahdollisiin kirjanpidollisiin tai verotuksellisiin seikkoihin, sillä yritysmuotosi sekä ajoneuvon käyttötarkoitus voivat vaikuttaa näihin eritavalla.

Mikäli et halua sitoa yrityksesi varoja ajoneuvojen hankintaan, niin sinun kannattaa tutustua alta ajoneuvon rahoitusvaihtoehtoihimme ja päättää vasta sitten mikä vaihtoehto on yrityksellesi paras tapa ajoneuvon hankintaan. 

Osamaksulla hankit ajoneuvot yrityksesi omaisuudeksi

Oletpa sitten hankkimassa uutta tai käytettyä ajoneuvoa yrityksellesi, niin osamaksurahoitus on yleisin rahoitusmuoto ajoneuvon hankintaan. 

Osamaksuun ei vaadita erillistä vakuutta, sillä hankittava ajoneuvo toimii rahoituksen vakuutena ja kuukausierät sovitaan yrityksesi taloudelle sopivaksi. Osamaksurahoituksen haet vaivattomasti ajoneuvoa myyvästä myyjäliikkeestä tai suoraan Nordea Business pankin kautta.

Hae osamaksurahoitusta

Osamaksurahoitus
Osamaksurahoituksen hyödyt yrityksellesi

Huoltoleasingillä maksat vuokraa kohteen käytöstä sekä huolloista

Huoltoleasing on huoleton ja riskitön täyden palvelun vaihtoehto. Huoltoleasingillä saat yrityksesi käyttöön uuden ajoneuvon kiinteällä kuukausierällä, joka sisältää lähes kaikki autoilun kustannukset, mm. huollot, korjaukset ja ajoneuvon arvonaleneman.  Halutessasi voit täydentää kokonaisuutta lisäpalveluiden avulla, jolloin autoiluun liittyvät kustannusten ennakointi helpottuu entisestään. Huoltoleasingissä et tyypillisesti tarvitse myöskään käsirahaa. 

Pyydä huoltoleasing tarjous autoliikkeestä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Huoltoleasing
Huoltoleasing hyödyt yrityksellesi

Rahoitusleasingillä maksat vuokraa kohteen käytöstä

Rahoitusleasing on oivallinen ratkaisu erityisesti silloin, kun yrityksesi ei halua sitoa varoja ajoneuvon omistamiseen. Rahoitusleasing on pitkäaikaista vuokrausta, jossa maksat kohteen käytöstä ja huolehdit kohteen ylläpidosta. Saat haettua rahoitusleasingiä vaivattomasti ajoneuvoa myyvästä myyjäliikkeestä tai suoraan Nordea Business pankin kautta.

Hae rahoitusleasingiä yrityksellesi – täytä rahoitushakemus.

Rahoitusleasing
Rahoitusleasingin hyödyt yrityksellesi