E-laskulla lähetät sähköisiä laskuja sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaillesi. Tarjoamme sinulle aina sopivan vaihtoehdon lähettää ja vastaanottaa e-laskuja, käytitpä sitten verkkopankkia tai omaa taloushallinnon järjestelmääsi.

E-lasku Verkkopankissa Eräsiirrossa Ehdot Palvelukuvaukset E-lasku

Kustannussäästöjä ja tehokkaampaa taloushallintoa

Yrityksesi koosta riippumatta e-lasku tehostaa taloushallinnon prosesseja merkittävästi ja lisäksi saavutat huomattavia kustannussäästöjä. Yhdellä e-laskusopimuksella tavoitat sekä yritykset että kaikkien pankkien henkilöasiakkaat.

Voit lähettää laskuja pankkiyhteydellä eräsiirron kautta tai yrityksen verkkopankin e-laskupalvelussa.

Edut yrityksellesi:

  • E-lasku eräsiirrossa -palvelu mahdollistaa integroinnin taloushallinnon järjestelmiin samaan tapaan kuin maksuliikenteessä. Pankin eräsiirto tarjoaa ylivoimaisen ja luotettavan jakelukanavan.
  • Verkkopankin e-laskupalvelu mahdollistaa laskujen muodostamisen ja lähettämisen sekä vastaanottamisen ja maksamisen - erillistä laskutusohjelmaa ei tarvita.
  • Yrityksestäsi sähköisenä lähetetty lasku toimitetaan tarvittaessa postitse Suomeen ja ulkomaille niille vastaanottajille, jotka eivät vielä ota vastaan verkkolaskuja.
Verkkopankissa

Hoida laskutus pienin kustannuksin, aikaa ja vaivaa säästäen

E-laskupalvelulla lähetät ja vastaanotat laskuja sähköisesti kaiken kokoisten yritysten välillä. E-laskun käyttöönotto edellyttää, että yritykselläsi on käytössään Nordean verkkopankki ja että yrityksen kotipaikka on Suomessa. Erillistä laskutusohjelmaa ei tarvita.

Verkkolaskutukseen siirtyminen ei vaadi lisäinvestointeja ja käyttöönotto tapahtuu vaivattomasti Nordean verkkopankin kautta. Verkkopankin palveluvalikoimasta löydät e-lasku-linkin. Palvelun saat käyttöösi saman tien eikä konttorikäyntiä välttämättä tarvita.

Eräsiirrossa

Voit valita pelkän verkkolaskujen lähetyksen tai vastaanoton – tai molemmat

Lähtevät laskut -aineiston muodostat yrityksesi taloushallinnon järjestelmässä ja lähetät Nordean eräsiirtoon aivan kuten muutkin maksuliikeaineistosi.  Vastaavasti saapuvat laskut -aineiston noudat Nordeasta eräsiirtona ja viet edelleen tarkastettavaksi ja tiliöitäväksi taloushallinnon järjestelmääsi.

Palvelu antaa mahdollisuuden laskutuksen ja laskujen käsittelyn täydelliseen automatisointiin. Palvelun käyttöönotto edellyttää että yritykselläsi on tietotekninen valmius käsitellä e-laskuja. Palvelun avaus tapahtuu yrityksesi asiointikonttorissa.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluna eräsiirtoa käyttävä laskuttaja voi näyttää kuluttajalle laskuun liittyvät liitteet verkkopankissa muodostettavan linkin avulla. Linkin käyttö mahdollistaa laskuttajalle myös markkinointiviestien lähettämisen asiakkaille sekä laskua katsovan kuluttajan tunnistamisen, mikäli laskuttajalla on henkilötunnuskanta.

Laskuja lähettävät eräsiirtoasiakkaamme voivat käyttää Nordean tai Itellan tulostuspalvelua kirjeitse toimitettavien laskujen lähettämiseen niille vastaanottajille, jotka eivät vielä käytä e-laskua. Kaikki laskuaineisto voidaan siis välittää pankkiin sähköisenä.

Kuluttajalaskutukseen liittyy olennaisena osana Ilmoittamispalvelu, jonka sanomakuvaukset löytyvät Finanssialan Keskusliiton Finvoice-sivustolta.

Nordea lopettaa Finvoice-versioiden 1.0, 1.1 ja 1.2 tuen vuoden 2015 loppuun mennessä.

Hyväksymme 1.1.2016 alkaen vain versioita 1.3, 2.0 ja 2.01

Lisätietoja: ohjelmistotalotiedote (tammikuu 2015)

Ehdot Palvelukuvaukset

Neuvoja laskutuksesta ja maksamisesta

Cargo ship  

Avullamme saat ulkomaankaupan kukoistamaan

Voimme auttaa yritystäsi saamaan enemmän myyntiä vähemmällä vaivalla ja jopa pienemmillä kustannuksilla.

Hand turning pages  

IBAN ja BIC

Kansainvälinen tilinumero ja pankin yksilöivä tunniste.