Varainhoitoratkaisut

Autamme sinua tekemään onnistuneita päätöksiä yrityksesi varallisuuden hoidossa ja kasvattamisessa. Yhteisö Varainhoito-ratkaisut ovat täyden palvelun sijoituksia, joiden avulla vapautat aikasi muiden yrityksellesi tärkeiden asioiden hoitoon.

Yhteisö Varainhoito

Yhteisö Varainhoitoratkaisut tarjoavat hyvän mahdollisuuden yrityksesi tai yhteisösi varojen kartuttamiseen. Yhteisö Varainhoitoratkaisut ovat yhdistelmärahastoja, joiden sijoitukset jaetaan korko- ja osakemarkkinoille valitsemasi riskitason mukaan.

Ammattitaitoinen salkunhoitaja tiimeineen hoitaa rahastojen varoja aktiivisesti Nordean sijoitusnäkemyksen mukaan. Sijoitukset hajautetaan maailmanlaajuisesti eri rahastoihin ja suoriin sijoituskohteisiin.

Yhteisö Varainhoitoratkaisut tarjoavat yrityksellesi

  • yhdellä sijoituksella kokonaisratkaisun pidemmälle aikavälille
  • aktiivista ja ammattitaitoista salkunhoitoa
  • tehokkaan hajautuksen.
Varovainen

Voimakkaasti korkopainotteinen varainhoitoratkaisu

Nordea Yhteisö Varainhoito Varovaisen osakepaino voi olla 0–25 %. Korkosijoitusten osuus rahaston varoista on tyypillisesti 90 % ja osakesijoitusten puolestaan 10 %.

Merkittävä osa rahaston varoista sijoitetaan erilaisiin yritys- ja valtionlainoihin. Osakesijoitukset hajautetaan maailmanlaajuisesti suomalaisia osakkeita painottaen.

Yhteisö Varainhoitoratkaisut ovat Nordea Premium Varainhoito -rahastojen Y-osuussarjoja, jotka on suunnattu yhteisöasiakkaille. Rahastoja hallinnoi Nordea Funds Oy.

Tutustu rahaston sijoituspolitiikkaan, riskeihin ja kuluihinAvautuu uuteen ikkunaan lukemalla rahaston avaintietoesite, säännöt ja virallinen rahastoesite ennen sijoituspäätöksen tekoa Rahastot Nytistä.

Maltti
Tasapaino
Kasvu