Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Taloyhtiölaina

Fiksu tapa huolehtia remonttirahoituksesta. Taloyhtiölaina on erityisesti taloyhtiöiden tarpeisiin räätälöity tuotepaketti, joka sisältää joustavan Remonttitilin ja taloyhtiölle sopivan Remonttilainan. Olemme kehittäneet tuotteen yhdessä isännöitsijöiden kanssa.

Edut Taloyhtiölle

Kätevä kokonaisratkaisu korjausrakentamisen rahoitukseen; ensin joustava ja edullinen remonttitili ja sitten Remonttilaina  taloyhtiön tarpeiden mukaan. 

  • Selkeä kokonaisratkaisu korjausrakentamisen rahoittamiseen
  • Joustavuutta ja helppoutta laskujen maksuun, osakassuorituksiin ja rahoitusvastikkeiden laskentaan
  • Valmis esitysmateriaali yhtiökokouksiin ja hallituksen kokouksiin
  • Valmis pöytäkirjamalli helpottaa isännöitsijän työtä

Taloyhtiön sähköiset palvelut

Sopimalla konttorimme kanssa, voit tilata sähköiset palvelut helpottamaan taloyhtiön talouden suunnittelua, seurantaa, raportointia sekä tilinpäätöstä. Saldotodistukset sekä vastuu- ja vakuuserittelyt saat vaivattomasti ja nopeasti verkkopankista tai noutamalla aineiston eräsiirrosta.

Taloyhtiölainan ominaisuudet

Taloyhtiölaina koostuu Remonttitilistä remontin ajaksi ja Remonttilainasta laina-ajaksi.

Kattava

Taloyhtiölaina kattaa taloyhtiön remontin aikaiset rahoitustarpeet ja helpottaa vaativankin remontin suunnittelua ja käytännön toteutusta. Lisäksi se mahdollistaa lainan joustavan takaisinmaksuohjelman.

Joustava

Remonttitilin kautta remontin aikainen rahaliikenne hoituu joustavasti. Laskut maksetaan tililtä sitä mukaa kun ne erääntyvät, eikä erillisiä osanostoja tarvita. 

Taloyhtiö maksaa korkoa vain Remonttitilin käytetystä määrästä

Tavallisessa lainassa korollinen pääoma kasvaa nostosuunnitelman mukaisesti riippumatta remontin edistymisestä. Remonttitilissä korkoa veloitetaan maksettujen remonttikustannusten mukaisesti. Säästät siis remontin aikaisissa korkomenoissa, etkä maksa turhasta.

Osakassuoritukset

Remonttilainan osakassuoritukset on vaivatonta hoitaa Remonttitilin kautta ja osakkaat voivat halutessaan maksaa osuutensa yhtiölainasta pois. Remontin valmistuttua Remonttitili muutetaan Remonttilainaksi, jonka laina-aika voidaan räätälöidä taloyhtiölle sopivaksi.