Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Tutustu uusiin vaihtoehtoihin

Oli kyse sitten alkuvaikeuksien päihittämisestä tai yrityksesi viemisestä seuraavalle tasolle, meillä on tarjota monia hyödyllisiä työkaluja, kontakteja ja palveluja, jotka löydät vain Nordeasta.

Nordea Trade Portal Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Trade Portalista löydät kaiken, mitä tarvitset yrityksesi laajentamisessa kansainvälisille markkinoille: maaprofiileja, markkinaraportteja, tietoa tuonti- ja vientivirroista, messuja, maahantuojia, toimittajia, tarjouspyyntöjä, säännöksiä, standardeja ja paljon muuta. Kaikki tämä on kerätty yhteen paikkaan ja on saatavilla ilmaiseksi. Hae rohkeasti kasvua uusilta markkinoilta ja rekisteröidy käyttäjäksi.

Selaile Nordea Trade Portalia Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Trade Club Avautuu uuteen ikkunaan

Nordean asiakkaana tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla osaksi kansainvälistä yritysverkostoamme, Nordea Trade Clubia. Tämä verkosto koostuu eri pankkien yritysasiakkaista ympäri maailmaa, ja voit löytää sieltä uusia asiakkaita tai kumppaneita. Nordea Trade Club tarjoaa sinulle yhteyden yli 15 000 luotettavana pidettyyn yritykseen ulkomailla. Nordea on ainoa tällaisen palvelun tarjoava pankki Pohjoismaissa ja palvelu on ilmainen. Tule mukaan Nordea Trade Clubiin ja verkostoidu!

Liity Nordea Trade Clubiin Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Startup & Growth -kasvuyritysyksikkö Avautuu uuteen ikkunaan

Nordean kasvuyritysyksikkö on erikoistunut palvelemaan kasvuyrityksiä ja voimakasta kasvua tavoittelevia startup-yrityksiä koko Suomessa. Tavoitteena on rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, ja olla kumppanina tukemassa kasvua ja menestystä yrityksen koko elinkaaren ajan. Yksikön 30 asiantuntijaa käyttävät runsaasti aikaa mentorointiin ja osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme kilpailukykyisimmät lainaratkaisut erityisesti aikaisen vaiheen ja voimakkaan kasvun tarpeisiin. Laajaa verkostoamme hyödyntäen yhdistämme kasvunälkäiset yritykset johtaviin rahoittajiin, kiihdyttämöihin ja muihin kasvusidosryhmiin.

Lue lisää Nordea Startup & Growth -palveluista Avautuu uuteen ikkunaan

Onko sinulla kysymyksiä oman yrityksen aloittamisesta?

Varaa tapaaminen Nordean yritysneuvojan kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä Avautuu uuteen ikkunaan