Hae yrityksen First Card-luottokorttia

  • 1 Luoton tiedot
  • 2 Hakijan tiedot
  • 3 Vahvistussivu
  • 4 Kiitos!

Luoton tiedot

Ennen kuin aloitat hakemuksen täyttämisen, varmista että yrityksesi uusin tilinpäätös/välitilinpäätös on saatavilla. Mikäli kysymyksessä on uusi yritys, teethän budjetti- sekä liiketoimintasuunnitelman valmiiksi.

Kun olet lähettänyt hakemuksesi, kirjaudu henkilökohtaiseen Nordea OmapostiinAvautuu uuteen ikkunaan ja valitse Uusi viesti. Valitse vastaanottajaksi kohta Lainat ja kirjoita viestin aiheeksi ”First Card-hakemuksen liitteet ” ja liitä viestiin yrityksesi viimeisin tilinpäätös. Uuden yrityksen tapauksessa lähetä liiketoimintasuunnitelma ja budjettisuunnitelma.  

Hakemuksen käsittelyaika lyhenee, mikäli dokumentit on lähetetty rahoitushakemuksen yhteydessä. Luottopäätöstä ei voida antaa ilman tuoreimpia taloustietoja (tuloslaskelma ja tase tai liiketoimintasuunnitelma).

 

Yrityksen vastuuhenkilöillä tarkoitamme niitä henkilöitä, joilla on yrityksessä päätösvalta, kuten hallituksen jäseniä sekä omistajia.

HUOM. Emme rahoita yrityksiä, joilla on hoitamattomia maksuhäiriömerkintöjä.

Hakijan tiedot

Jos kyseessä on uusi yritys, voit valita  liikevaihtoluokan jonka arvioit yrityksellesi ensimmäiselle vuodelle.
Tarvittavat liitteet ovat yrityksesi uusin tilinpäätös/välitilinpäätös tai uuden yrityksen tapauksessa budjetti- sekä liiketoimintasuunnitelma.