Google Pay – aina mukanasi

Google Payllä voit maksaa turvallisesti ja helposti seuraavilla korteilla: 

  • Nordea First Card
  • Business Visa Debit
  • Nordea Business Mastercard

Kaupoissa maksamisen lisäksi voit käyttää Google Paytä verkossa ja sovelluksissa aina kun haluat maksaa yrityskortillasi. Se on nopea ja helppo maksutapa ja auttaa sinua seuraamaan kulutustasi.

Ota käyttöön Google Payssä

Google Paylla voit maksaa ostoksesi helpolla tavalla kaupoissa, sovelluksissa ja verkossa.

Lisää kortti Google Payssä: 

  1. Lataa Google Wallet -sovellus Google Playstä ja avaa sovellus.
  2. Napauta ”Lisää +” Maksu-välilehdellä ja seuraa ohjeita. 
  3. Hyväksy käyttöehdot.
  4. Vahvista kortin lisääminen Google Walletiin. Korttityypistä riippuen vahvistusmenetelmät vaihtelevat. Jos kyseessä on First Card, voit vahvistaa kortin lisäämisen First Card -mobiilisovelluksen kautta. Jos kyseessä on Business Visa Debit ja olet Nordean henkilöasiakas, voit vahvistaa kortin lisäämisen Google Walletiin Nordean henkilöasiakkaiden mobiilipankin kautta

Maksa Google Payllä kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa turvallisesti

Google Pay on nopea ja helppo maksutapa miljoonissa paikoissa – kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Se on nopea, helppo ja turvallinen.

Kun käytät puhelintasi maksamiseen kaupoissa, Google Pay ei lähetä pankki- tai luottokorttisi numeroa maksun mukana. Sen sijaan käytetään virtuaalista tilinumeroa, joka sisältää tarvittavat tiedot – näin korttisi tiedot pysyvät turvassa.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Kaupoissa älypuhelimella

Google Pay toimii kaikkialla, missä lähimaksu on käytössä.

Jos summa on pieni, sinun tarvitsee vain pitää laitettasi maksupäätteen lähellä. Jos summa on suurempi, avaa laitteesi lukitus ja pidä laitetta maksupäätteen lähellä. Sinun ei tarvitse edes avata sovellusta. 

Nopeasti verkossa

Google Payllä voit maksaa muutamalla nopealla napautuksella sovelluksissa ja verkossa. Seuraa vain maksuprosessia – se on helppoa. Sinun ei tarvitse antaa maksutietoja.