Kortti- ja kulutusluottojen edut yrityksellesi

Voit tarjota rahoituksen asiakkaallesi ostoksenteon yhteydessä TUOHI Mastercard-, Joustorahoitus- tai Nettiluotolla. Kun luotto on hyväksytty, asiakas saa tuotteen heti mukaansa ja rahat tehdystä kaupasta tilitetään yrityksen tilille varmasti ja nopeasti.

  • Luottopäätös heti joko sähköisesti tai puhelimitse liikkeiden aukioloaikoina.
  • Asiakas voi tehdä oston heti, kun hakemukseen on saatu hyväksytty päätös.
  • Asiakkaalta ei edellytetä käsirahaa, vakuuksia tai takaajia.
  • Ei luottoriskiä
  • Nopea rahojen tilitys

TUOHI Mastercard

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Rahoitusta haet asiakkaallesi ostoksen teon yhteydessä ja myönteisen luottopäätöksen jälkeen asiakkaasi voi tehdä lopulliset kaupat. TUOHTA voi hakea jopa 10 000 euron luottorajalla ja se mahdollistaa niin pienet kuin suuremmatkin hankinnat. Mastercard-ominaisuudella asiakkaasi tekee kätevästi myös jatko-ostot liikkeessäsi. 

Lue lisää Tuohi.fiAvautuu uuteen ikkunaan

Joustorahoitus

Joustorahoitus voidaan myöntää jopa 25 000 euron luottorajalla ja se onkin joustava ja kätevä tapa rahoittaa myös isommat hankinnat. Se soveltuu kaikkien ei-rekisteröitävien laitteiden, vapaa-ajan tuotteiden sekä rakentamisen ja remontoinnin rahoittamiseen. Lisäksi Joustorahoitus sopii hyvin sairaanhoitokulujen, hammaslääkärin tai esteettisen kirurgian maksuihin. 

Joustorahoitus on jatkuva luotto ja asiakkaasi voi tehdä jatko-ostoja Joustorahoituksen maksuvälineenä hyväksyvissä liikkeissä. 

Lue lisää JoustorahoituksestaAvautuu uuteen ikkunaan

Nettiluotto

Nettiluotto on Nordea Rahoituksen kuluttajille tarjoama kätevä kertaluotto verkkokauppaostosten maksamiseen. Nettiluotto soveltuu yrityksille, joilla on Internetissä toimiva esim. kodinelektroniikan, tietokoneiden, matkailualan yms. verkkokauppa.

Nettiluotto pähkinänkuoressa:

  • riskitön verkkokauppiaalle ja turvallinen kuluttajalle 
  • luottopäätös verkkokaupassasi helposti ja nopeasti
  • ei provisiota, tilitys 100 % 
  • ostoksen summa voi olla 200 - 10 000 euroa 

Lue lisää NettiluotostaAvautuu uuteen ikkunaan.

Myyjäyhteistyökumppanin edellytykset

Nordea tarjoaa myyjäyhteistyökonseptia yritysasiakkailleen, joilla on tai jotka haluavat solmia asiakassuhteen Nordean kanssa. Myyjäyhteistyökumppanin liiketoiminnan tulee olla vakiintunutta sekä kannattavaa ja asiakasrahoituksen tulee perustua asiakkaiden toistuviin rahoitustarpeisiin. Näin mahdollistamme tiiviin ja kannattavan kumppanuuden sekä myyjäliikkeelle että Nordea Rahoitukselle.

Hae myyjäyhteistyö-kumppaniksi

Ota yhteyttä Avautuu uuteen ikkunaan