Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Yrityslaina

Eurolainalla rahoitat kätevästi erilaiset yrityksesi investoinnit tai yritystoiminnan laajentamisen. Laina-aika ja muut rahoitusehdot sovitaan yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Yrityslainan tyypillisiä käyttökohteita

  • Konekannan modernisointi
  • Toimitilojen laajentaminen
  • Yritystoiminnan kehittäminen, laajentaminen tai uudistaminen
  • Muut liiketoiminnan kannalta välttämättömät investoinnit

Yrityslaina mahdollistaa investoinnit

Kun yritys investoi, se panostaa samalla kilpailukykyynsä ja liiketoimintansa tulevaisuuteen.

Investointi voi olla yritykselle elinehto, jos se on esimerkiksi vanhentuneen konekannan vuoksi menettänyt kilpailukykyään ja jäämässä jälkeen muista alansa toimijoista. Jos investointi jätetään tällaisessa tilanteessa tekemättä, yrityksen asema markkinoilla mitä luultavimmin vain heikkenee ja liiketoiminnan pitämisestä kannattavana tulee vuosi vuodelta haastavampaa.

Toisaalta investointi voi olla järkevää, vaikkei se mikään varsinainen elinehto olisikaan. Yrityksen kannattaa investoida myös silloin, kun sen asiat ovat mallillaan. Kun kauppa käy ja tulevaisuus näyttää lupaavalta, aika saattaa olla otollinen investoinnille, joka nostaa yrityksen toiminnan uudelle tasolle ja tekee liiketoiminnasta entistäkin kannattavampaa.

Olivat taustalla vaikuttavat syyt millaisia hyvänsä, investoinnin tekeminen on usein yritystoiminnan pitkäaikaisen kannattavuuden näkökulmasta suositeltavaa. Konekannan uudistaminen, liiketoiminnan laajentaminen tai muut yrityksen edistysaskeleet voivat kuitenkin olla sen kokoluokan investointeja, ettei niiden rahoittaminen kerralla välttämättä ole realistista, ainakaan ilman yrityslainaa.

Eurolaina on joustava rahoitusratkaisu

Nordea tarjoaa yritysasiakkailleen Eurolainaa, jonka ehdoissa yrityksesi tämänhetkinen taloudellinen tilanne, maksukyky ja mahdolliset muut tarpeet otetaan huomioon.

Myöntäessämme lainaa yritykselle räätälöimme sen juuri sinun yrityksesi tilanteeseen sopivaksi. Lainaneuvottelujen kautta löydämme yhteisymmärryksen laina-ajasta, takaisinmaksutavasta, lyhennysvapaista ajankohdista ja kaikista muistakin lainaehdoista. Tavoitteena on yrityslaina, johon sekä me pankkina että sinä yrittäjänä voit olla tyytyväinen.

Yrityslainan joustavuutta parantaa entisestään se, että lainaehtoihin voidaan tarvittaessa sopia muutoksia laina-aikana. Totuus on, ettei viisainkaan yrittäjä voi ennustaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jos yrityksen liiketoiminnassa tapahtuu odottamattomia muutoksia, maailman ei tarvitse kaatua niskaan, kun yrityslainan ehdot ovat muovattavissa tilanteen vaatimalla tavalla. Lisäksi yrityslainaan on mahdollista sopia erilaisia korkosuojauksia.

Jos haluat lisätietoja yrityslainan hakemisesta, ominaisuuksista ja ehdoista, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä!