Aloita yrityksesi ilmastosiirtymä

Ilmastonmuutos on globaali haaste, mutta me kaikki voimme tehdä osamme vastuullisen tulevaisuuden hyväksi. Päästölaskelmat ovat usein monimutkaisia ja vievät paljon aikaa, mutta ilman niitä on vaikea lähteä muuttamaan mitään. 

Haluamme auttaa asiakkaitamme vihreässä siirtymässä ja siksi tarjoamme yritysasiakkaillemme pääsyn Normativen maksuttomaan ja käyttäjäystävälliseen hiilijalanjälkilaskuri Business Carbon Calculatoriin.

Normative Business Carbon Calculator - näin laskuri toimii

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Business Carbon Calculatorin hyödyt

  • Auttaa yritystä hiilijalanjäljen mittaamisessa ja ymmärtämisessä. 
  • Tukee yritystä hiilidioksidipäästöjen raportointivaatimusten täyttämisessä.  
  • Auttaa yritystä aloittamaan siirtymän nollapäästöiseksi tunnistamalla toimenpiteitä vaativia päästöintensiivisiä toimintoja.
  • Päästöraportit ja tulokset on helppo jakaa sidosryhmille.

Normativen Business Carbon Calculator on optimoitu yhdellä markkinalla toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille, ja se on maksuton kaikille Nordean asiakkaille. 

Aloita yrityksesi päästömittaus

Nordean yhteistyökumppani Normative on kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. 

Normative on työstänyt päästövähennysten laskentamenetelmiä vuodesta 2014 ja on YK:n tukeman SME Climate Hubin virallinen kumppani. Yrityksen hiilidioksidilaskuri on kehitetty Google.orgin kanssa GHG-protokollan mukaisesti (Greenhouse Gas Protocol).

Normativen hiilijalanjälkilaskurin avulla Nordean asiakkaat voivat mitata hiilijalanjälkeään ja esitellä päästövähennyksiä sidosryhmilleen, kuten asiakkaille ja sijoittajille.

Suuryritysten tarpeita varten Normative tarjoaa yksityiskohtaisempaa tietoa ja räätälöityä päästösuunnittelua ilmastoasiantuntijoiden johdolla. Nordean asiakkaat saavat myös käyttöönsä Normativen muut tuotteet ja palvelut 25 prosentin alennuksella.

Lue lisää NormativestaAvautuu uuteen ikkunaan

Normativen tarjoamat työkalut

Carbon Legislation Tracker

Lue, miten yrityksesi voi varmistaa sääntöjen mukaisen vastuullisuusraportoinnin ja pysyä kilpailukykyisenä nopeasti muuttuvassa ympäristössä Normativen Carbon Legislation Tracker -työkalun avulla. 

Vastaa viiteen kysymykseen ja selvitä, mitkä pakolliset raportointivaatimukset, vapaaehtoiset periaatteet ja toimialakohtaiset ohjeet koskevat yritystäsi. 

Lue lisää Carbon Legislation TrackeristaAvautuu uuteen ikkunaan

Hiilidioksidisanasto

Tutustu päästövähennysten laskentamenetelmiin liittyviin termeihin, lyhenteisiin ja periaatteisiin. Onko yrityksesi vasta aloittamassa päästöjen vähentämistä vai kaipaatko tietojen päivitystä? 

Normativen maksuton sanasto auttaa sinua ymmärtämään keskeisiä käsitteitä. 

Lue lisää HiilidioksidisanastostaAvautuu uuteen ikkunaan

Kysymyksiä ja vastauksia