Solnedgang i skogen

Vihreät yrityslainat

Nordean vihreät yrityslainat ovat sinua varten, jos suunnittelet tai olet tehnyt investointeja, joilla on positiivisia ympäristövaikutuksia. Vihreät yrityslainat ovat osa Nordean panostusta kestävään yhteiskuntaan.

Yrityslaina voi olla myös ympäristöteko

Voit rahoittaa ympäristölle hyödylliset investoinnit vihreällä lainallamme. Tällaisia kestävään kasvuun tähtääviä hankkeita ovat esimerkiksi investoinnit uusiutuvaan energiaan ja energiatehokkaisiin rakennuksiin.

Tee ympäristöteko jo tänään

Rahoita ympäristölle hyödylliset investoinnit vihreällä lainallamme.

  • Vihreä laina edellyttää investoinnin ympäristöhyötyjen osoittamista. Muilta osin laina toimii kuin tavallinen yrityslaina.
  • Vihreällä lainalla olet mukana tekemässä ilmastotekoja omaa yritystäsi laajemmin, koska vihreisiin lainoihin käytetään markkinoilta haettua vihreää rahoitusta.
  • Voit edistää kestävämpiä investointeja ja vihreää siirtymää Euroopan investointirahaston Verde-ohjelmanAvautuu uuteen ikkunaan avulla. Ohjelma mahdollistaa myös hintaedun.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Tutustu vastuulliseen yritykseen

Videolla yritys K2A kertoo, mitä vihreä laina ja sen myötä vihreä tuote aina loppuasiakkaalle asti ovat merkinneet sille yrityksenä.

Tehdään yhdessä ympäristötekoja - ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä vihreistä yrityslainoista.

Jätä yhteydenottopyyntö Avautuu uuteen ikkunaan