Palovakuutustodistus

  • 1 Lomakkeen täyttö
  • 2 Vakuutuksen tiedot
  • 3 Vahvistussivu
  • 4 Kiitos!

Lomakkeen täyttö

Kun yritysasiakkaan omistama kiinteistö- tai yrityskiinnitys tai henkilöasiakkaan omistama liikekiinteistö pantataan, tarvitsee pankki tiedon kohteen palovakuuttamisesta. Pantinhaltijalla on vahingon sattuessa vakuutuskorvaukseen samanlainen oikeus kuin kiinnityksen kohteeseen. 

Pankin asema pantinhaltijana on ilmoitettava vakuutusyhtiölle, kun pantinantaja on yritys. Palovakuutustodistus tulee olla osoitettu pankille tai siinä tulee olla todettu pankki pantinhaltijaksi. Vakuutusyhtiö myös ilmoittaa pantinhaltijalle vakuutuksen päättymisestä tai vakuutusmäärän alentumisesta.

Olemme lähestyneet yritystäsi viestillä, sillä olemme saaneet tiedon muutoksesta palovakuutuksessasi. Tämän lomakkeen kautta voit ilmoittaa pankille tarvittavat tiedot vakuutetusta kohteesta sekä vakuutusyhtiöstäsi. Pankki tilaa palovakuutustodistuksen puolestasi, jotta se täyttää edellytetyt vaatimukset. 

Todistuksen tilaamisesta perimme todistuksen antajan ottaman maksun lisäksi pankin voimassa olevan hinnaston mukaisen palkkion.

Vakuutuksen tiedot