Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Mann med nettbrett og kaffekopp ved bord

Yrityksen asiakirjat-palvelun käyttö

Yrityksen asiakirjat -palvelu on yrityksesi digitaalinen postilaatikko, joka mahdollistaa helpon, nopean ja turvallisen tavan hoitaa pankkiasioita kanssamme. Palvelussa voit vastaanottaa, allekirjoittaa ja lähettää asiakirjoja suojatusti. Palvelu toimii myös arkistonasi.

Yrityksen asiakirjat-palvelu

Yrityksen Asiakirjat -palvelussa voit hoitaa pankkiasioitasi suojatussa ympäristössä ja sähköisesti. Palvelussa voit lähettää ja vastaanottaa sinun ja pankkisi välisiä viestejä mahdollisine liitteineen ja vastaanottaa sekä allekirjoittaa asiakirjoja. Kaikki vastaanottamasi dokumentit mahdollisine allekirjoituksineen arkistoituvat automaattisesti palveluun.

Tarkempaa tietoa Yrityksen Asiakirjat –palvelun eri toiminnallisuuksista löydät alta.
Kirjautuminen

Kirjautuminen

  • Pääset palvelun kirjautumissivulle nordea.fi:ltä löytyvän ’Kirjaudu’-valikosta kohdasta ’Yrityksen asiakirjat’.
  • Kirjoita edustamasi yrityksen y-tunnus muodossa 1234567-8 ja valitse ’Kirjaudu’.
  • Valitse pankki, jonka henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla haluat tunnistautua palvelussa – hyväksymme lähes kaikkien suomalaisten pankkien tunnuksia.
  • Tunnistaudu valitsemasi pankin henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Mikäli tunnistaudut Nordean käyttäjätunnuksella, valitse yläriviltä haluamasi tunnistautumistapa (tunnuslukusovellus tai -laite) ja kirjoita käyttäjätunnuksesi kenttään ja valitse "ok").
  • Yrityksen Asiakirjat -palvelut tarkistaa oikeutesi edustaa yritystä PRH:n tietokannasta ja ohjaa sinut automaattisesti sisälle palveluun tarkistuksen onnistuttua.
Allekirjoittaminen
Viestiminen
Dokumenttien vastaanottaminen

Yrityksen Asiakirjat

Kirjaudu tästä Yrityksen Asiakirjat-palveluun

Kirjaudu