Tapaa yrittäjät

Tutustu viiteen yritykseen ja yrittäjään, jotka esitellään liiketoiminnan käynnistämisen oppaassa

Pekka Koskinen, Leadfeeder

Google Analyticsin dataa hyödyntävä verkkosovellus auttaa yrityksiä saamaan liidejä ja tehostamaan myyntiään. Vuonna 2012 perustetulla yrityksellä on päätoimipaikka Helsingissä ja tiimejä viidessä eri maassa. Idean siemen lähti itämään vuosia sitten, kun Pekka auttoi etsimään uusia myyntiliidejä isänsä yritykselle ja rakensi työkalun, jonka suuri tietoliikennepalveluyhtiö osti myöhemmin.

www.leadfeeder.comAvautuu uuteen ikkunaan

Sonni Christine Jakobsen, mInvoice

MInvoice on palvelualusta, joka kerää yhteen kaikki palveluntarjoajasi. Voit vastaanottaa ja maksaa kaikki laskusi sekä kommunikoida suoraan palveluntarjoajien kanssa. Voit myös vastaanottaa tarjouksia sekä tietoja palveluntarjoajilta ilman, että pankkisuhteesi tai kotipaikkasi vaikuttaa niihin, missä ja milloin vain. MInvoice perustettiin vuonna 2016.

minvoice.euAvautuu uuteen ikkunaan

Christian Bowall, Frankly Juice

Kylmäpuristettuja luomumehuja hedelmistä ilman sokeria tai muita lisäaineita. Mehubaarissa työskennellyt Christian ja hänen kollegansa innostuivat virvoitusjuomia ja kahvia terveellisemmistä juomavaihtoehdoista ja perustivat yrityksen vuonna 2014. Frankly Juicella on omat tuotantotilat Kööpenhaminassa ja se myy tuotteitaan pääasiassa suoraan yrityksille, kuten ruokaloille, ravintoloille ja kahviloille.

franklyjuice.dkAvautuu uuteen ikkunaan

Jankeh Nije Jamanca, Jarga Designs

Norjalaisen vaatemerkin mallisto on tehty yrityksen itse tuottamista ainutlaatuisista printtikankaista. Vaatemerkin tyylissä on vaikutteita suunnittelijan ja perustajan omista gambialaisista juurista ja siinä yhdistellään skandinaavisuutta ja afrikkalaisuutta. Vuonna 2013 perustetun yrityksen ensimmäinen mallisto myytiin loppuun. Malliston tuotot lahjoitettiin vammaisten oikeuksia Gambiassa edistäville järjestöille.

www.jargadesigns.comAvautuu uuteen ikkunaan

Erik Åkerfeldt, Znipe

Vuonna 2016 Tukholmassa perustettu e-urheilun suoratoistoon räätälöity alusta. Yrityksen perustajien unelmana oli mullistaa tapa, jolla urheilufanit katsovat ja seuraavat e-urheilua. Erik on yksi yrityksen perustajista sekä sen teknisen kehityksen ja teknisen strategian johtaja.

www.znipe.seAvautuu uuteen ikkunaan

Tule yritysasiakkaaksi verkossa

Aloita tästä ja ota palvelut käyttöösi
Publikum på konsert

Ideasta yritykseksi

Kuuntele tarkalla korvalla kokeneempia yrittäjiä. Oivallat kuinka tärkeä asia selkeä visio on yritysellesi, ja voit tehdä realistisia suunnitelmia visiosi toteuttamiseksi.