Laskuta ilman yritystä - kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys on helppo tapa työllistää itse itsesi. Kevytyrittäjänä voit laskuttaa yksityishenkilönä ilman omaa yritystä. Nordean asiakkaana ja uutena UKKO.fi:n kevytyrittäjänä saat nyt edun UKKO.fi-palvelumaksusta tämän sivun kautta.

Matala kynnys yrittäjäksi

Kevytyrittäjyys mahdollistaa jo kymmenien tuhansien suomalaisten yrittäjyyden ilman omaa y-tunnusta. Kevytyrittäjyyden avulla voit myydä omaa osaamistasi ja laskuttaa tekemästäsi työstä. Jos olet pohtinut oman palvelun tarjoamista tai testaamista sekä yrittäjän elämään kurkistamista, voi kevytyrittäjyys olla ratkaisu sinulle. Sinun ei tarvitse kantaa huolta byrokratiasta ja paperitöistä, vaan UKKO.fi tekee sen puolestasi.

Voit tutustua ja liittyä palveluun maksutta ja maksat vain kun sinulla on jotain laskutettavaa.

Nordean asiakkaana ja uutena UKKO.fi kevytyrittäjänä saat nyt 20% alennuksen kevytyrittäjäpalvelumaksusta, kun rekisteröidyt palveluun tämän sivun kautta. Sinulla tulee olla Nordean tili, jolle palkkasi maksetaan.

Miksi UKKO.fi?

 • Suomen suosituin kevytyrittäjyyspalvelu, yli 90 000 käyttäjää
 • Alansa merkittävä toimija, vastuullinen ja luotettava
 • Helppo, nopea ja ketterä palvelu
 • Rahanarvoisia etuja heti rekisteröidyttyäsi
 • Kotimainen palvelu
 • Asiantunteva ja monikielinen asiakaspalvelu (FI, SE, EN, EE, RU).

Nordean asiakkaana saat yhteistyökumppani UKKO.fi:n kevytyrittäjyyspalvelusta alennusta, kun rekisteröidyt tämän sivun kautta.

Kevytyrittäjyys pähkinänkuoressa

 • Uusi, joustava työmuoto, joka sopii muun muassa palkkatyön oheen
 • Mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan aloittamisen helposti
 • Laskutat tekemästäsi työstä yksityishenkilönä, ei y-tunnusta tai toiminimeä
 • UKKO.fi-kevytyrittäjänä paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut, maksumuistutukset ja tarvittaessa myös perintä hoidetaan puolestasi
 • Sopii toimeksiantosuhteessa tehtävään työhön
 • Ei sovi esim. työsuhteessa tehtävään työhön, tavarakauppaan tai suuria investointeja vaativaan toimintaan

Sopiiko kevytyrittäjyys sinulle?

Kevytyrittäjyys sopii sinulle kun haluat työskennellä omilla ehdoillasi ja kokeilla yrittäjyyttä ennen yrityksen perustamista. Jos teet sivutöitä päätyösi tai opiskelujesi ohella tai työskentelet satunnaisesti, voi kevytyrittäjyys olla sopiva vaihtoehto. Kevytyrittäjyys sopii sinulle myös, jos oman yrityksen pyörittäminen on liian aikaa vievää.

Lue lisää UKKO.fi-sivustolta.Avautuu uuteen ikkunaan 

Man looking at laptop small overlay

Woman teaching a child in front of a computer small overlay

Vastuullisuus

Nordea tukee vahvasti yrittäjyyttä ja taloustaitojen edistämistä ja uskoo, että hyvät taloustaidot auttavat menestymään elämässä. UKKO.fi tekee tärkeää työtä reilun yrittäjyyden puolesta ja haluaa näyttää esimerkkiä alan yrityksille. UKKO.fi on perustettu sen takia, että jokaisella olisi mahdollisuus työllistyä ja että jokaisesta keikasta olisi mahdollisimman helppo suorittaa verot ja muut yrittämiseen liittyvät velvollisuudet.    

Katso video ja tutustu UKKO.fi palveluun

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Katso video ja tutustu UKKO.fi palveluun

Heräsikö kysymyksiä?

Jos sinulla on kysymyksiä UKKO.fi -laskutuspalvelun käytöstä, voit olla yhteydessä UKKO.fi:n asiakaspalveluun. UKKO.fi -sivustolta löydät myös palvelun käyttäjien kokemuksia ja vastauksia usein kysytyimpiin kysymyksiin.