We.trade – turvallinen työkalu kansainvälistä kauppaa varten

We.traden avulla voit digitalisoida yrityksesi ulkomaankaupan ja lisätä näin läpinäkyvyyttä, yksinkertaistaa prosessien hallinnointia ja vähentää kuluja. We.trade nopeuttaa koko kauppaprosessia aina tilauksesta maksuun, ja sen kautta saat helposti käyttöösi myös tarvitsemasi rahoituspalvelut. Tavara liikkuu, maksut saapuvat ajallaan ja kauppa käy.

Helppoa, turvallista ja läpinäkyvää kaupankäyntiä

Digitalisoituneessa ja globalisoituneessa maailmassa we.trade tarjoaa sekä aloitteleville että jo pitkään toimineille yrityksille ihanteellisen kaupankäynnin työkalun. Sen avulla luot kontakteja asiakkaisiin sekä tavaran- ja palveluntoimittajiin eri puolilla maailmaa. Kansainväliset maksutavat ja lukuisat eri pakettipalvelut ovat myös helposti saatavillasi. We.trade auttaa kaikenkokoisia yrityksiä digitalisoimaan kauppaprosessinsa, seuraamaan tilausten etenemistä toimitusketjussa ja vähentämään maksuviivästysten riskiä. Helppokäyttöisellä alustalla hoituvat niin sopimusneuvottelut kuin kauppojen tekeminen luotettavien kumppaneiden kanssa sekä toimitusten seuranta. Lisäksi tarjolla on edullisia rahoituspalveluita ja sitä kautta kassavirtaa, joka olisi muuten sidottu kauppaan. 

Nordea on we.traden perustajajäsen. We.trade on kaupankäyntialusta, jonka takana on yli 10 johtavaa eurooppalaista pankkia.

We.trade auttaa yritystäsi

  • Säästämään aikaa
  • Käymään kauppaa turvallisesti
  • Parantamaan kilpailukykyä

Tieto lisää luottamusta

Tieto on valtaa. Se vähentää myös kaupankäyntiin liittyvää epävarmuutta. We.trade auttaa yritystäsi ymmärtämään omia kohdemarkkinoitaan entistä paremmin, löytämään luotettavia kauppakumppaneita sekä käyttämään digitaalisia sopimuksia, jotka parantavat läpinäkyvyyttä ja tuovat oikeudellista turvaa. 

Maksut saapuvat ajallaan

Maksujen automaattinen ja ajantasainen tilitys auttaa välttämään maksuviivästykset sekä vähentämään tarpeettomia kuluja, jotka syövät yrityksesi marginaaleja. We.trade parantaa myös kassavirran hallintaa, kun ostajien ei tarvitse maksaa ennakkoon ja myyjät voivat tarjota pidempiä maksuaikoja ilman että niiden likviditeetti kärsii siitä.

Helppoa kaupankäyntiä

Unohda aikaa vievät manuaaliset prosessit ja paperien pyörittely ja siirry digiaikaan. We.trade-alustalla hoidat kaiken sopimusneuvotteluista kaupantekoon asti ja seuraat toimituksia kätevästi. 

We.traden ansiosta kanssasi on helppo asioida

We.trade on verkkoalusta, joka tuo yhteen yrityksesi ja mahdolliset liiketoimintakumppanisi. Kun olette löytäneet toisenne, we.trade tekee paperityöt helpommiksi kuin koskaan ennen. Tämä on esimerkiksi digitaalisten sopimusten ja muiden helppokäyttöisten lomakkeiden ansiota. We.traden avulla pysyt ajan tasalla kaikista tilauksistasi ja sopimuksistasi.

Kumppanuuspankit takaavat maksusi. Saat rahasi, vaikka asiakas ei vastoin odotuksia maksaisikaan laskuasi. Sinun ei tarvitse huolehtia oikeudellisista seurauksista, sillä hoidamme ne puolestasi. 

Kaikki we.trade-alustaan liittyneet yritykset varmennetaan ja niiden on oltava jonkin we.traden kumppanuuspankin asiakkaita. Voit siis olla varma siitä, että alustalla toimivat yritykset ovat oikeita ja luotettavia toimijoita. Samalla tavalla muut toimijat voivat luottaa sinunkin yritykseesi.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Teknologia ja ihmiset we.traden taustalla

Turvallisuus ratkaisee. Siksi we.trade perustuu lohkoketjuteknologiaan, jota pidetään maailman edistyksellisimpänä ja turvallisimpana tapana siirtää tietoa useiden sidosryhmien ja käyttäjien välillä.

We.trade perustettiin vuonna 2017. Perustajajäseniä ovat johtavat eurooppalaiset pankit, kuten Deutsche Bank, HSBC ja Rabobank. Tavoitteena on alusta asti ollut parantaa pienten ja keskisuurten yritysten edellytyksiä käydä kauppaa saumattomasti yli rajojen. We.trade-verkkoalusta otettiin käyttöön vuoden 2018 lopulla. Sillä on jo nyt yli 10 kumppanuuspankkia Euroopassa, Nordea mukaan lukien. Ja lisää on tulossa.

Katso kaikki kumppanuuspankit tästä.Avautuu uuteen ikkunaan

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteystietosi, niin soitamme ja kerromme lisää we.tradesta.

Täytä yhteydenottolomake