We.trade – turvallinen työkalu kansainvälistä kauppaa varten

We.trade on aivan uusi kaupankäyntialusta, jonka takana on yli 10 johtavaa eurooppalaista pankkia. We.trade pienentää riskejä, kun käyt kauppaa tuntemattomien osapuolten kanssa, ja vähentää kaupankäynnin hallinnollisia rutiineja. Nordea on we.traden perustajajäsen.

Liiketoiminta perustuu luottamukseen

Digitalisoituneessa ja globalisoituneessa maailmassa we.trade tarjoaa sekä aloitteleville että jo pitkään toimineille yrityksille ihanteellisen kaupankäynnin työkalun. Asiakkaat ja tavaran- ja palveluntoimittajat eri puolilla Eurooppaa ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Kansainväliset maksuvaihtoehdot ovat käden ulottuvilla. We.trade ratkaisee luottamukseen liittyvät ikuisuuskysymykset: ”pitäisikö minun suostua maksamaan ennen kuin olen saanut tavaran / pitäisikö minun toimittaa tavara ennen kuin olen saanut maksun?" 

We.trade kehitettiin juuri tämän vuoksi. We.trade on se puuttuva palanen, joka takaa, että saat rahasi tai tavarasi. Se on tämän vuosisadan remburssi. Ja paljon muuta.

We.traden ansiosta kanssasi on helppo asioida

We.trade yhdistää sinut ja mahdolliset liiketoimintakumppanisi verkkoalustan kautta. Kun olet ottanut we.traden käyttöön, se toimii kaupankäyntialustana, joka tekee paperityöt helpommiksi kuin koskaan ennen - esimerkiksi digitaalisten ja juridisesti sitovien vakiosopimusten ja muiden helppokäyttöisten lomakkeiden avulla. Ne auttavat sinua pysymään ajan tasalla tilauksista ja sopimuksista. Kaikki osapuolet käyttävät samaa dokumentaatiota samaan aikaan. Näin toiminta on täysin läpinäkyvää ja jäljitettävissä.

Kumppanuuspankit voivat taata maksusi. Saat rahasi, vaikka asiakas ei vastoin odotuksia maksaisikaan laskuasi.

Kaikki we.trade-alustaan liittyneet yritykset varmennetaan ja niiden on oltava jonkin we.traden kumppanuuspankin asiakkaita. Siksi yritykset, jotka tapaat we.tradessä, ovat oikeita ja luotettavia yrityksiä. Samalla tavalla sinunkin yritystäsi pidetään oikeana ja luotettavana.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Hallinnoi kaupankäyntiäsi yhdellä alustalla

Pankin maksusitoumus – myyjälle

Saat maksun välittömästi, kun selvitysehdot on täytetty.

✓ Houkuttelevat maksuehdot 

✓ Maksu heti toimituksen jälkeen 

✓ Käteistä käyttöön

Pankin maksusitoumus – ostajalle

Nordea takaa kaupankäyntisi maksun, kun selvitysehdot on täytetty.

✓ Välty ennakkomaksuilta 

✓ Pidennä maksuaikaa 

✓ Maksa vähemmän

We.traden taustalla toimivat tekniikat ja ihmiset

Turvallisuus ratkaisee. Siksi we.trade perustuu lohkoketjuteknologiaan, jota pidetään maailman edistyksellisimpänä ja turvallisimpana tapana siirtää tietoa useiden sidosryhmien ja käyttäjien välillä.

We.trade perustettiin vuonna 2017. Perustajajäseniä ovat johtavat eurooppalaiset pankit, kuten Nordea, Deutsche Bank, HSBC ja Rabobank. Yhteisenä tavoitteenamme on tukea pienten ja keskisuurten yritysten edellytyksiä käydä kauppaa saumattomasti yli rajojen. We.trade-verkkoalusta otettiin käyttöön vuoden 2018 lopulla. Sillä on jo nyt yli 10 kumppanuuspankkia, Nordea mukaan lukien. Ja lisää on tulossa.

Katso kaikki kumppanuuspankit tästä.Avautuu uuteen ikkunaan